VIDEO: Predstavljamo EPAM, partnera .debuga

U seriji razgovora u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2023. Predstavljamo tvrtku EPAM, gost je Petar Kozjak; EPAM Country Head

EPAM Hrvatska ponovno stiže na .debug jednim vrlo zanimljivim predavanjem o strojnom učenju i računalnom vidu i izlagačkim boothom u našem “šatorskom naselju” – .debugu na otvorenom. Tamo ćete moći popričati s njihovim predstavnicima i saznati čime se to sve bavi globalna IT kompanija s preko 60.000 zaposlenih – i koja pokriva gotovo sve tehnologije prisutne u IT svijetu.

Nekoliko činjenica o EPAM-u otkrio je u našem studiju Petar Kozjak, voditelj ureda u Hrvatskoj. Najavio je širenje ureda u Hrvatskoj, daljnja zapošljavanja, a otkrio je i koje sve benefite developeri kod njih mogu očekivati, jednom kad se priključe velikim međunarodnim timovima te počnu raditi na projektima za velike globalne tvrtke.

Ulaznice za .debug vrlo brzo nestaju, pa kako biste bili među zadnjima koji će moći doći do njih, požurite s odlukom i pronađite online ili offline ulaznicu za sebe na naslovnici debug.hr.