12th & 13th December 2019 @ Algebra LAB, Zagreb

3

tracka

50

predavanja

600

sudionika

O .DEBUGU

.debug

.debug je najveća developerska konferencija u Hrvatskoj, u organizaciji Buga i partnerskih kompanija. Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će biti u prilici obići i „Advent na .debugu“ – veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati – kroz blagdanske zalogaje i gutljaje - u upoznavanju i druženju s kolegama developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice.

PROGRAM

četvrtak, 12.12.2019.

#devslife (3. kat - amfiteatar) #techtrends (2. kat - velika dvorana) #hardcore (2. kat - mala dvorana)

8:30

Welcome
8:30 — 105 min

Registracija

10:15

Keynote
10:15 — 20 min

Otvaranje .debuga

  • #devslife
  • Croatian

10:35

Keynote
10:35 — 40 min

A New World for Your App

  • #devslife
  • English

11:15

Mali odmor
11:15 — 20 min

Pauza za kavu

11:35

#devslife (3. kat - amfiteatar)
11:35 — 30 min

10 kinds of developers you'll meet at this conference

  • #devslife
  • English
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
11:35 — 30 min

CSI: Cloud

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
11:35 — 30 min

Designing APIs for 5+ million customers

  • #hardcore
  • English

12:05

#devslife (3. kat - amfiteatar)
12:05 — 30 min

Developeri bez dizajnera razvijaju katastrofu

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
12:05 — 30 min

C64 Emulation in JavaScript

  • #techtrends
  • English
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
12:05 — 30 min

Razumijevanje ponašanja vozača na temelju smartphone senzora

  • #hardcore
  • Croatian

12:35

#devslife (3. kat - amfiteatar)
12:35 — 40 min

Panel: Kako naplatiti svoj rad i znanje?

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
12:35 — 40 min

Umjetna inteligencija za pametnije gradove

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
12:35 — 40 min

GitLab: od frustracije do automatizacije

  • #hardcore
  • Croatian

13:15

Veliki odmor
13:15 — 75 min

Pauza

14:30

#devslife (3. kat - amfiteatar)
14:30 — 30 min

Shipping quality software in hostile environments

  • #devslife
  • English
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
14:30 — 30 min

RPA kao TNT (temelj nove tehnologije)

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
14:30 — 30 min

Od nula linija Swifta prema nula linija ObjC-a

  • #hardcore
  • Croatian

15:00

#devslife (3. kat - amfiteatar)
15:00 — 30 min

Devonomics - Expanding the developer horizons

  • #devslife
  • English
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
15:00 — 30 min

When push comes to shove: Zašto volimo reaktivnu arhitekturu

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
15:00 — 30 min

Digitalni potpis – kriptografija u praksi za milijune klijenata

  • #hardcore
  • Croatian

15:30

#devslife (3. kat - amfiteatar)
15:30 — 30 min

Umjetna inteligencija u bankarstvu

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
15:30 — 30 min

Big data platform as key component of DEP (Data Enablement Platform)

  • #techtrends
  • English
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
15:30 — 30 min

Male tajne celularnih automata

  • #hardcore
  • Croatian

16:00

Mali odmor
16:00 — 20 min

Pauza za kavu

16:20

#devslife (3. kat - amfiteatar)
16:20 — 30 min

Smanjujte se dok rastete

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
16:20 — 30 min

Od freelancinga do incorporiranja

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
16:20 — 30 min

Full-Stack web razvoj bez JavaScripta!?

  • #hardcore
  • Croatian

16:50

#techtrends (2. kat - velika dvorana)
16:50 — 40 min

Top 5 developerskih trendova: što, zašto, kada, gdje i s kime uspjeti?

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
16:50 — 40 min

Kako napraviti vlastitu kriptovalutu i zašto ne?

  • #hardcore
  • Croatian

21:25

petak, 13.12.2019.

#devslife (3. kat - amfiteatar) #techtrends (2. kat - velika dvorana) #hardcore (2. kat - mala dvorana)

8:30

Welcome
8:30 — 105 min

Registracija

10:15

10:45

Keynote
10:45 — 30 min

10 pogrešaka koje sam napravio kao mladi IT-jevac

  • #devslife
  • Croatian

11:15

Mali odmor
11:15 — 20 min

Pauza za kavu

11:35

#devslife (3. kat - amfiteatar)
11:35 — 30 min

Experiments done in business and life

  • #devslife
  • English
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
11:35 — 30 min

R&D proces temeljen na AI-ju

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
11:35 — 30 min

Moderniziranje softverskog poslovnog modela

  • #hardcore
  • Croatian

12:05

#devslife (3. kat - amfiteatar)
12:05 — 30 min

Tech Leadership: People + Technology

  • #devslife
  • English
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
12:05 — 30 min

Razvoj mobilnih igara: nekad i danas

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
12:05 — 30 min

IOT Demistifikacija

  • #hardcore
  • Croatian

12:35

#devslife (3. kat - amfiteatar)
12:35 — 40 min

Hairy Developer and the Sorcerer's Startup

  • #devslife
  • English
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
12:35 — 40 min

Kako pokrenuti vlastiti SaaS

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
12:35 — 40 min

Uloga Kafke u integraciji podataka

  • #hardcore
  • Croatian

13:15

Veliki odmor
13:15 — 75 min

Pauza

14:30

#devslife (3. kat - amfiteatar)
14:30 — 30 min

Honey, I’m (smart)home: Kako smo razvili kompleksnu aplikaciju za pametan dom

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
14:30 — 30 min

DevOps - Zajedno smo jači!

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
14:30 — 30 min

Continuous integration sa Jenkinsom na Openshiftu - from zero to hero

  • #hardcore
  • Croatian

15:00

#devslife (3. kat - amfiteatar)
15:00 — 30 min

Designing Cloud-based solutions for global enterprises

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
15:00 — 30 min

Misliš da si Senior Developer?

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
15:00 — 30 min

Haj'mo razvijati mikroservise! A što sad?

  • #hardcore
  • Croatian

15:30

#devslife (3. kat - amfiteatar)
15:30 — 30 min

Naš prvi open source uspjeh uz 20.000 preuzimanja na GitHubu

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
15:30 — 30 min

Priča o 3 harmonična kotača: QA, DevOps i Dev

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
15:30 — 30 min

Monitoring – pregled alata nekad i danas

  • #hardcore
  • Croatian

16:00

Mali odmor
16:00 — 20 min

Pauza za kavu

16:20

#devslife (3. kat - amfiteatar)
16:20 — 30 min

Suradnja Business-a & IT-a

  • #devslife
  • Croatian
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
16:20 — 30 min

Dostupne komunikacijske tehnologije u IoT-u

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
16:20 — 30 min

Kako razviti uspješan proizvod

  • #hardcore
  • Croatian

16:50

#devslife (3. kat - amfiteatar)
16:50 — 40 min

Panel: Croatia - Full of Foreigners

  • #devslife
  • English
#techtrends (2. kat - velika dvorana)
16:50 — 40 min

Open Banking by Erste – kako smo "otvorili" banku

  • #techtrends
  • Croatian
#hardcore (2. kat - mala dvorana)
16:50 — 40 min

Introduction to Huawei Mobile Services Core and Quick App Development

  • #hardcore
  • English

17:30

Game Over
17:30 — 10 min

Dodjela nagrada i zatvaranje .debuga

  • #devslife
  • Croatian
Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter


Advent na .debugu će biti otvoren 12. i 13. prosinca, od 9:00 do 17:30.

ULAZNICE

Regularna karta – 750 kuna (PDV uključen)

Uključuje: ulaz na .debug, goodie bag .debuga, ulaz na večernji party .debuga, popuste za WAD u Beču i Berlinu, mogućnost R1 računa

Studentska karta – 250 kuna (PDV uključen)

Uključuje: ulaz na .debug, goodie bag .debuga, ulaz na večernji party .debuga, popuste za WAD u Beču i Berlinu

Ulaznice su rasprodane!

Odabirom 3 ili više ulaznica po regularnoj cijeni, automatski će vam se obračunati popust od 20%

U slučaju velikih grupnih posjeta (10+) kontaktirajte nas direktno na info@debug.hr

NOVOSTI

KEYNOTE PREDAVAČI

Justina Jaworska

Huawei, Head of Mobile Cloud Services Business

Poljska

Maja Bilić

Google, Global Programmatic Ads Lead

SAD

Luka Abrus

FIVE, CEO

Hrvatska

PREDAVAČI

Katia Nakamura

Kiwi.com, Tech Team Lead, Backend Dev

Brazil

Martin Stenkilde

CROZ.io, Direktor

SAD

Dora Militaru

Financial Times, Senior Developer, Tech Lead

Ujedinjeno Kraljevstvo

Domagoj Rukavina

FIVE, iOS Team Lead

Hrvatska

Marin Mamić

Amazon Web Services, ISV Segment Manager

Njemačka

Vedran Mandić

Algebra, .NET Consultant

Hrvatska

Tomislav Kozačinski

Product Design Consultant

Ujedinjeno Kraljevstvo

Luka Kladarić

Chaos Manager

Hrvatska

Nina Erceg

Include, Computer Vision & Machine Learning Engineer

Hrvatska

Alan Sumina

Nanobit, CEO

Hrvatska

Tajana Barančić

CISEx, Predsjednica

Hrvatska

Mihaela Smadilo

Hrvatski Telekom, Direktorica Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju

Hrvatska

Ana Roje Ivančić

Agilist IT, Scrum Trainer and DevOps Consultant

Hrvatska

Shahyar Ghodabpour

Trudesk, Principal Founder

Njemačka

Imran Nazar

DeviantArt, Frontend Developer

Ujedinjeno Kraljevstvo

Tomislav Tipurić

Nephos, CTO

Hrvatska

Domagoj Pavlešić

Dizzy.hr, MS MVP

Hrvatska

Srđan Vranac

Code4Hire, Chaos Tamer, Software Engineer

Srbija

Antonio Perić

Locastic, CEO

Hrvatska

Dražen Lučanin

Punk Rock Dev, CEO

Estonija

Tomislav Grubišić

Bornfight/Mediatoolkit/Degordian, CEO

Hrvatska

Nikola Škorić

Electrocoin, CEO

Hrvatska

Gorjan Agačević

Amodo, Founder & CPO

Hrvatska

Oton Ribić

Thonhauser, Data Engineering

Austrija

Marko Mihovilić

Photomath, Mobile App Development Team Lead

Hrvatska

Draženko Kopljar

Privredna banka Zagreb, Član Uprave

Hrvatska

Jurica Cerovec

Microblink, Co-Founder & CTO

Hrvatska

Filip Romanić Kristensen

Addiko Bank Hrvatska, Head of RPA Solutions

Hrvatska

Denis Jajčević

CROZ, Architect and DevOps Engineer

Hrvatska

Ines Bushara

SPAN, Test Engineer (Product Development)

Hrvatska

Alen Purtić

Include, Backend Developer

Hrvatska

Luka Piljek

Nanobit, Tehnički direktor

Hrvatska

Ivan Dundović

CROZ, Data Engineer

Hrvatska

Damir Prusac

Infobip, Director of Engineering

Hrvatska

Petar Obradović

Trikoder, Software Architect

Hrvatska

Ana Zrno

Infobip, Group Product Manager

Hrvatska

Goran Jelen

Infoart, Developer Team Lead & Senior Developer

Hrvatska

Martin Đaković

Zagrebačka banka, Vodeći specijalist za dizajn i razvoj aplikacija

Hrvatska

Mihael Franceković

FIVE, Android Tech Lead

Hrvatska

Tyler Hayward

CROZ, Senior Integration Solution Specialist

SAD

Juraj Jumić

Zagrebačka banka, Stariji specijalist za dizajn i razvoj aplikativnih rješenja

Hrvatska

Michal Mokrzycki

Huawei, Research and Development

Poljska

Dubravko Gabela

Erste Bank Croatia, Digital Banking & API Team Lead

Hrvatska

Josip Dean

Hrvatski Telekom, CRM Solutions Department

Hrvatska

Slobodan Lošić

Erste Bank Croatia, IT Architect Team Leader

Hrvatska

MODERATORI

Petar Štefanić

TV urednik i voditelj

Hrvatska

Oleg Maštruko

Mreža, glavni urednik

Hrvatska

Ivan Burazin

Shift, osnivač i CEO

Hrvatska

OTVARANJE

Boris Drilo

Hrvatski Telekom, CTIO

Hrvatska

Hrvoje Balen

Algebra, suosnivač i član Uprave

Hrvatska

Dragan Petric

.debug, direktor konferencije

Hrvatska

VODITELJ

Ivan Jelušić

Orqa, Co-Founder & COO

Hrvatska

SPONZORI

Generalni pokrovitelj / General sponsor

Powered by

Algebra

Sudjeluju / Participants

CROZ Five Huawei
Microblink Trikoder Zagrebacka banka

Addiko Bank AMODO ERSTE GlobalLogic Include
Infoart Infobip Infokorp Nanobit
PBZ Photomath SPAN Sysbee

Partneri / Partners

WAD ATD FOI Nescafe

Medijski pokrovitelji / Media partners

N1 RTL vecernji.hr tportal Novi List Moj Posao Poduzetnik

Organizator / Produced by

LOKACIJA

.debug će se održati 12. i 13. prosinca 2019. u Algebra Labu - Vukasovićeva ulica 1, Zagreb


KONTAKT


BUG d.o.o. za novinsko nakladničku djelatnost
  • +385 1 3821 555
    • +385 1 3821 669
      • Milana Ogrizovića 36a, Zagreb
        • info@debug.hr
        • Dragan Petric - Direktor konferencije, dragan.petric@debug.hr
          • Sandro Vrbanus - Asistent direktora konferencije
            • Luka Kladarić, Miro Rosandić, Hrvoje Balen, Boris Drilo - Programski odbor
              • Đurđica Razmilović - Voditeljica marketinga i koordinatorica za izložbeni prostor
                • Vinko Krištić - Voditelj online servisa prodaje, komunikacije i oglašavanja
                  • Davor Šuštić - Tehnički direktor
                    • Hrvoje Brekalo - Art direktor