Advent na .debugu – uživajte u 750 m2 “kućica” najboljih hrvatskih tech tvrtki

Osim 50 predavanja i panela raspoređenih u tri tracka i dva dana, sudionici .debuga – najveće developerske konferencije dosad održane u našoj regiji – moći će posjetiti i tzv. “Advent na .debugu“. Radi se o 750 m2 velikoj izložbi najprominentnijih hrvatskih IT tvrtki, ujedno i najpoželjnijih tech poslodavaca u zemlji, koje će kroz čitavo vrijeme trajanja konferencije na svojim “kućicama” kreirati blagdanski ugođaj nalik onom u središtu grada, uz prigodno iće i piće…

Kao i sva predavanja, Advent na .debugu događat će se u zagrebačkom Algebra LAB-u12. i 13. prosinca ove godine, a svi koji se dokopaju ulaznice bit će ga u mogućnosti neogračeno obilazati, bilo u pauzama predavanja, bilo tijekom samih predavanja. Ulaznica za .debug, pored toga, osigurava i ulaz na veliki Bugov božićni party koji će se priprema za večernje sate 12. prosinca, ali i preuzimanje bogatog .debugovog “goodie baga”, te kodove za popuste za ulaznice na najveće developerske konferencije u Europi, WeAreDevelopers u Berlinu i Beču.

Ulaznice za .debug su već u prodaji putem web-stranice www.debug.hr, a za učenike i studente osiguran je i značajan popust od 66%. Broj ulaznica je ograničen na 600, pa pripazite da na vrijeme osigurate svoj primjerak. Dolazite li u grupi (troje posjetitelja ili više), pišite nam na info@debug.hr kako bismo vam ponudili i dodatni popust. Vidimo se na – Adventu na .debugu!