Aircash ljetna kampanja 2023: nagrade i nove pogodnosti za korisnike

Aircash, domaća platforma za digitalna plaćanja, objavljuje svoju ljetnu kampanju, u sklopu koje će korisnicima biti na raspolaganju atraktivne nagrade i pogodnosti

U suradnji s Entriom, Aircash će korisnicima i ove godine pružiti izvanredne nagrade i ekskluzivne pogodnosti. Ova suradnja već drugu godinu za redom potvrđuje uspješnu sinergiju između vodećih kompanija u svom segmentu. Za svako plaćanje ulaznica Aircash opcijom “Skeniraj i Plati” na Entriu, korisnici će besplatno dobiti stilski ručnik za plažu. Ova prigodna nagrada upotpunit će njihovu ljetnu avanturu i osigurati dodatnu udobnost tijekom sunčanih dana na plaži.

Osim toga, Aircash u partnerstvu s Mastercardom pruža jedinstvenu priliku jednom sretnom dobitniku i njegovoj pratnji. Naime, dobitnik će doživjeti petodnevno putovanje na popularni Zurich OPENAIR Festival koji uključuje  VIP ulaznice, hotelski smještaj, avionske karte, putno osiguranje te bogat džeparac. Da bi sudjelovali u nagradnoj igri sve što treba je plaćati Aircash Mastercard prepaid karticom jer svaka transakcija od 10 eura ili više automatski ulazi u bubanj za izvlačenje, pružajući svakom korisniku mogućnost osvajanja ovog sjajnog putovanja.

Također, u suradnji s Woltom, popularnom platformom za dostavu hrane, Aircash organizira dva akcijska vikenda za svoje korisnike. Prvi akcijski vikend najavljen je za 29. i 30. srpnja, dok je drugi planiran za 26. i 27. kolovoza. Tijekom ovih posebnih vikenda, korisnici Aircash Mastercard prepaid kartice koji plaćaju na  Wolt aplikaciji bit će nagrađeni s 10% povrata na svoj Wolt račun.

“Naša ljetna kampanja 2023. pruža našim korisnicima jedinstvene pogodnosti i nevjerojatne nagrade. U suradnji s našim partnerima, Entriom, Mastercardom i Woltom, želimo nagraditi naše korisnike za njihovo povjerenje i podršku te im omogućiti nezaboravno iskustvo tijekom ljetnih mjeseci.” izjavila je Lea Baričić, voditeljica PR odjela u Aircashu.

Sudjelovanje u Aircash ljetnoj kampanji pruža jednostavan način za korisnike da ostvare nagrade i povrate – samo trebaju obaviti kupovinu koristeći Aircash Mastercard prepaid karticu kako bi se kvalificirali za iste. Svaka transakcija donosi novu priliku za osvajanje nagrade. Za više informacija o Aircash ljetnoj kampanji 2023. posjetite službenu web stranicu i pratite Aircash na društvenim mrežama.