Aircash Mastercard prepaid kartica dostupna je u najvećim prodajnim lancima Slovenije i Austrije

Aircash, multivalutni digitalni novčanik i besplatna mobilna aplikacija, osvaja tržište Europske unije, a sada širi i prodajnu mrežu s Aircash Mastercard prepaid karticom

Domaći fintech startup Aircash širi dostupnost svoje prepaid Mastercard kartice na novim tržištima EU. Aircash Mastercard prepaid kartica od sada je tako dostupna na najvećim prodajnim mjestima u Austriji i Sloveniji i moguće ju je tamo kupiti na brojnim prodajnim mjestima, poput benzinskih postaja ili dućana, po cijeni od 5 eura.

Hrvatska inovacija za tržišta Europske unije

Aircash Mastercard prepaid kartica u Austriji je trenutačno dostupna na više od 1.000 prodajnih mjesta kao što su Tabak Trafik, OMV i British Petroleum, dok je u Sloveniji karticu moguće kupiti na više od 500 prodajnih mjesta na lokacijama partnera kao što su Petrol i Tobačna 3dva.

Širenjem prodajnih mjesta Aircash potvrđuje svoju tržišnu poziciju u EU i nastavlja širiti svoju prodajnu mrežu.

Aircash inovacija čini Aircash Mastercard prepaid karticu dostupnom odmah, bez komplicirane procedure i bez dokumentacije. Potpuno je neobvezujuća za korisnika, odnosno nema nikakve naknade za korištenje. Svu potrošnju, određivanje limita, kontrolu potrošnje korisnici prate u svojoj Aircash aplikaciji, a iznos na Aircash novčaniku je raspoloživ za trošenje na kartici. Aircash Mastercard Prepaid kartica je idealno rješenje za sve vrste plaćanja, a posebno kada korisnik ne želi koristiti klasične kreditne kartice i kada želi imati potpuni nadzor nad svojim troškovima.

Partnerstvom s vodećom tehnološko-financijskom kompanijom Mastercard, Aircash je stekao status izdavatelja Mastercard kartica koje su proizvedene i personalizirane u suradnji sa Agencijom za komercijalnu djelatnost (AKD) prema najvišim sigurnosnim međunarodnim standardima.

Širenjem na ostatak zemalja Europske unije broj Aircash korisnika je narastao na više od 500.000 korisnika. Aircash je tako danas dostupan u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Rumunjskoj sa skorim planovima za širenje i na ostale europske zemlje.

Aircash je prisutan na više od 50.000 prodajnih mjesta diljem Europe, čime potvrđuje svoju poziciju jedne od hrvatskih najbrže rastućih fintech kompanija.