CROZ razvija alat za automatizirani on-boarding developera

CROZ je s austrijskim partnerom TIMETOACT GROUP, 1. listopada u Beču na događaju Win Them – WOW Them – Keep Them, pričao o jednostavnim i brzim rješenjima za on-boarding developera

Potreba za novim zaposlenicima raste, a naći i zadržati mlade talente nikad nije bilo teže. Ako millennialse zovemo digital innovators, onda generaciju Z možemo nazvati digital natives. Cilj Win Them – WOW Them – Keep Them događaja bio je pokazati kako pronaći i zadržati zaposlenike, ali i kako povećati produktivnost koristeći pametna IT rješenja. Kako bi minimizirali prepreke u digitalnim procesima, CROZ-ovci su na događaju u Beču pokazali kako u potpunosti automatizirati on-boarding proces developera u IT industriji.

CROZ razvija alat, Kustodian, koji osigurava automatski pristup i odgovarajuća prava svim potrebnim aplikacijama, resursima i projektima za novog djelatnika već od prvog radnog dana. Osim toga, omogućava i jednostavne i brze izmjene u pristupu podacima u svakodnevnom poslu. Kustodian je all-in-one rješenje koje olakšava posao svima – ljudskim resursima, IT adminima, projektnim menadžerima, developerima, ali i onima zaduženima za sigurnost sustava.

Inovativna rješenja poput ovoga ne samo da olakšavaju posao novim i starim zaposlenicima nego i unaprjeđuju kvalitetu posla.