FIVE Code Base: Kreiraj svoju prvu iOS ili Android aplikaciju

Agencija FIVE prvi puta u svoj edukacijski program, povrh razvoja iOS aplikacija, dodaje i tečaj izrade aplikacija za Android OS

Osim već dobro znane iOS vještine koju u suradnji s FER-om izvodi tim iOS stručnjaka agencije FIVE, novitet koji su ove godine pripremili svidjet će se studentima zainteresiranima za upoznavanje s Android platformom.

Predavači rade s velikim svjetskim brandovima i svojim aplikacijama svakodnevno utječu na iskustvo milijuna korisnika. Ovo je prilika svima zainteresiranima da kroz njihova predavanja usvoje praktična znanja i vještine, i to iz prve ruke.

Ove godine polaznici mogu birati – uspisati iOS vještinu i naučiti kako izraditi vlastitu iPhone aplikaciju na već poznatoj lokaciji, FER-u. No, sada mogu i promijeniti okruženje i prijaviti se na Android vještinu koju u vlastitoj organizaciji drže članovi Android tima agencije FIVE, u prostorima Wespa spaces.

“Odaberi svoj tim i kreiraj svoju prvu aplikaciju iz nule! Kroz 10 predavanja naučit ćeš sve što je potrebno – od samog kreiranja projekta, pa do toga kako objaviti aplikaciju na App ili Play Storeu. Steći ćeš znanje za samostalan razvoj iOS ili Android aplikacija, a onda to znanje i pokazati na konkretnom završnom projektu”, ističu iz FIVE-a.

Prijave za ovaj program otvorene su do 14. veljače putem stranice Code Base. Tečajevi započinju u ožujku.