Infobip treću godinu zaredom proglašen najboljim pružateljem usluga u CPaaS segmentu

Analitička kuća Juniper Research na svojoj godišnjoj dodjeli nagrada Future Digital Awards proglasila je Infobip i po prvi puta najboljim pružateljem SMS firewall rješenja

Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma i vodeća IT kompanija u regiji, osvojio je dva prestižna priznanja na Future Digital Awardsu, godišnjoj dodjeli nagrada koju organizira analitička kuća Juniper Research. Infobip je proglašen treću godinu zaredom najboljim pružateljem CPaaS usluga (Communication Platform-as-a-Service) te po prvi puta najboljim pružateljem SMS firewall rješenja.

“Čast nam je što je Juniper Research prepoznao kapacitet i snagu naše platforme i SMS firewall rješenja, jer su oba nagrađena segmenta ključni i strateški dijelovi end-to-end poslovne komunikacije koju omogućujemo. Ovo je potvrda da smo na pravome putu”, poručio je Silvio Kutić, glavni izvršni direktor i suvlasnik Infobipa.

Silvio Kutić, Infobip

Vodnjanska IT tvrtka je tijekom godina izrasla u vodeću globalnu komunikacijsku platformu u oblaku (CPaaS). Prošlogodišnjom akvizicijom irske IT kompanije Anam Technologies, vodećeg svjetskog pružatelja SMS firewall rješenja, objedinjene su snage obiju kompanija u segmentu sigurnosti u prometu poruka i monetizaciji, čime je Infobip učvrstio lidersku poziciju u spomenutom segmentu.

“Tijekom posljednje dvije godine Infobip se fokusirao na širenje komunikacijskih mogućnosti naših klijenata i partnera. Omogućujemo telekom operaterima i kompanijama da što lakše prevladavaju izazove koje donosi ubrzana digitalna transformacija i ponosni smo na činjenicu da u tom procesu bilježimo izuzetan napredak”, poručio je Matija Ražem, viši potpredsjednik Infobipa.

Podsjetimo, prošle je godine Juniper Research na ljestvici tržišnih konkurenata prema vlastitom Competitor Leaderboard alatu pozicionirao Infobip kao najboljeg svjetskog pružatelja usluga u CPaaS segmentu i najboljeg pružatelja usluga u visoko kompetitivnom prostoru razmjene mobilnih poruka.