Izdvojene otvorene pozicije za developere ovog tjedna

U našoj sekciji Zapošljavanje možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Ovoga tjedna svoje su nove oglase istaknuli FIVE i GlobalLogic.

Istaknuti poslovi tjedna

FIVE, an Endava company ovoga tjedna izdvaja tri trenutačno otvorena natječaja:

Angular Developer – Tražimo pojačanje za naš tim koji radi na nagrađivanoj platformi za učenje čiji je cilj povećati pismenost učenika i nastavnika u SAD-u. Kao član Angular tima imat ćeš priliku raditi na dugoročnom projektu u Angular 12, RxJS i SCSS, te na dizajn sustavima uz podršku našeg vrhunskog dizajn, QA, DevOps i projektnog tima.

Senior Full Stack Developer – Pridruži se našem Java timu koji je u posljednjih godinu dana narastao s 15 na 35 članova. Klijent oko kojeg formiramo tim korisnicima pruža inovativne usluge pomorskog prijevoza i logistike. Radit ćeš s nama na B2B aplikacijama koje pokrivaju katalog transportnih ruta, balansiranje kontejnera i raspoređivanje brodova s fokusom na optimizaciju poslovanja koja se temelji na mikroservisnoj arhitekturi.

Test Automation Engineer – U potrazi smo za iskusnim inženjerom za automatizaciju testiranja koji bi svoj rast nastavio u našem QA timu od 45+ stručnjaka kroz rad na najsuvremenijoj tehnologiji, kao i interne inicijative poput karijernog coachinga, programa mentorstva, QA talksa i Automation talksa.


GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a ovoga tjedna izdvajaju:


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi