Joberty je jedinstvena platforma gdje se susreću IT zaposlenici i tvrtke

Službenim otvaranjem u listopadu ove godine, Joberty je postao idealno mjesto za IT zaposlenike u potrazi za relevantnim informacijama o IT tvrtkama ili novim radnim mjestom, kao i za tvrtke koje su u potrazi za istim takvim kandidatima.

Transparentnim predstavljanjem radne etike i kulture tvrtke putem recenzija bivših i trenutačnih zaposlenika, kao i nuđenjem prostora namijenjenog službenim oglasima za posao, Joberty je objema stranama ponudio točno ono što im je potrebno.

Nakon samo dva mjeseca od otvaranja platforma će dosegnuti gotovo 2000 recenzija. Takav munjeviti rast dokaz je da je to baš ono što je trebalo IT zajednici, a zahvaljujući konstantnom angažmanu IT tvrtki platforma broji i oko 100 oglasa svakodnevno. Joberty je odnedavno i ponosni partner .debuga.

Vjerodostojne recenzije

Ulaganje u transparentnost informacija osnovni je zadatak, kažu iz Jobertyja. Krajnji cilj im je pravovaljano informiranje svih korisnika koji se služe platformom, a to znači da Joberty posebnu pažnju obraća na vjerodostojnost ostavljenih recenzija.

Na naše je tržište definitivno stigao ozbiljni igrač koji se intenzivno bavi razvojem IT zajednice u cilju zadovoljavanja potreba njegovih korisnika – IT stručnjaka, u potrazi za korisnim informacija o uvjetima rada u željenim tvrtkama, kao i samih tvrtki koje se također nalaze u traganju za IT profesionalcima s kojima dijele iste vrijednosti.

Ako ste, dakle, IT profesionalac u potrazi za poslom, posjetite Joberty.