Kôd 403 ili “kamo si krenuo?”

Kada razmišljate o sigurnosti i načinu na koji se zaštititi na Internetu, ljudi mahom kažu: “ma ne treba to meni!”. Pritom, naravno, zaboravljaju da nisu svi dobronamjerni i da uvijek postoje osobe koja neće prezati od toga da vam otuđe dio stvari.

Ako za primjeri uzmemo analogiju s vašim ulaznim vratima u stan ili kuću… Bitno je znati da neće vaša protuprovalna vrata iskorijeniti lopove ili one najupornije spriječiti u provali, ali će ih manje-više otjerati od vas – ka susjedima koji takva vrata nemaju, ili negdje dalje.

Isto tako je i s web portalima.

Za više detalja o tome kako na vrijeme prepoznati i neutralizirati sigurnosne prijetnje na web aplikacijama, dođite u petak u 17:05 na predavanje kod Robija i Vedrana iz Hrvatskog Telekoma. Predavanje nosi intrigantan naslov “Cyber sigurnost – Kamo si krenuo?”, a use case o kojem će govoriti odnosi se na (Web Application Firewall) WAF.

Želite li poslušati ovo i ostala predavanja, još uvijek imate vremena nabaviti online ulaznicu i popratiti sve uživo na streamingu ili kasnije u snimci…

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica