LeverUP Consulting: Širenje poslovanja na baltičku regiju

Zagrebačka tvrtka LeverUP Consulting s početkom 2022. godine širi poslovanje na baltičku regiju. U svega deset mjeseci prerasla je u međunarodnu tvrtku s uredima u četiri zemlje i dvije vremenske zone

Tvrtka LeverUP Consulting, certificirani Salesforce partner sa zagrebačkom adresom, s početkom 2022. godine krenula je sa širenjem poslovanja na baltičku regiju – Litvu, Latviju i Estoniju. Širenje poslovanja na sjevernoeuropske države može se zahvaliti timu ambicioznih, iskusnih i učinkovitih stručnjaka u području za CRM i marketinšku automatizaciju koji su se okrenuli konzultantskoj praksi te uspješnoj suradnji sa Salesforceom, svjetskoj CRM platformi broj jedan.

Početak poslovanja na sjeveru u znaku konferencija

Iako je poslovanje na prostoru baltičkih država tek na samom početku, dogovoreni su nastupi na dvije vodeće poslovne i digitalne konferencije u regiji. Izlagat će i sudjelovati u radionicama, prezentacijama i panelima, na nekima od najvažnijih konferencija u toj regiji. Već za kraj siječnja u najavi je seminar u organizaciji estonskog poslovnog dnevnika Äripäev na kojem će se obrađivati B2B marketing komunikacija, ne bi li se odgovorilo na pitanje kako povezati komunikaciju i prodaju.

Vrlo aktivno i zanimljivo bit će i krajem ožujka kada će LeverUp sudjelovati na čak dvije konferencije, u Estoniji i Litvi. U Tallinnu će se na ovogodišnjem Passwordu, najvećoj marketinškoj konferenciji u Estoniji, govoriti o trendovima i promjenama u područjima koja su važna za marketinške stručnjake, dok će u Vilniusu Digital Marketing Europe 2022 dvodnevna konferencija okupiti globalno uspješne stručnjake te im omogućiti inspirativne rasprave, praktične radionice, umrežavanje i još mnogo toga.

Estonija kao digitalni predvodnik

Za širenje poslovanja odabrana je upravo baltička regija, i to s dobrim razlogom. Primjerice estonska je vlada u tridesetak godina od proglašenja neovisnosti, pokretom pod nazivom e-Estonia razvila moderno društvo s digitalnim sustavima na kojima zavide brojne europske, ali i svjetske sredine. Pokretanjem preciznih digitalnih sustava birokracija je, na primjer, gotovo u potpunosti preselila online, istim putem može se dati i svoj glas na izborima, a sve to moguće je budući da se Internetom koristi 99 posto estonskih građana.

U ovakvim uvjetima očekuje se značajan rast tržišta, a s pokretanjem poslovanja u toj regiji LeverUP Consulting u aktivnoj je potrazi za novim timom stručnjaka u Tallinnu, a otvorene su i pozicije na domaćem terenu u Zagrebu.