Najavljujemo FIVE Boot Camp 2022, šest tjedana plaćene studentske prakse

Studentima se i ove godine pruža prilika za stjecanje iskustva rada sa stručnjacima iz raznih područja – developmenta, dizajna i growth marketinga uz koja će razvijati praktična znanja i vještine u opuštenoj radnoj atmosferi zagrebačkog ili splitskog ureda digitalne agencije FIVE, an Endava company

Ovogodišnji novitet je Java Boot Camp koji se održava po prvi put, i to u zagrebačkom uredu. Boot Camp je namijenjen studentima tehničkog, ekonomskog ili matematičkog usmjerenja te studija dizajna, a “upad” na ljetnu praksu osigurava im temeljno znanje iz željenog područja, znatiželja i interes za nove tehnologije.

Od prvog dana prakse koja kreće 4. srpnja studenti će postati dio uigrane FIVE ekipe, sudjelujući u svakodnevnim timskim aktivnostima i procesima koji uključuju timske sastanke, rad jedan na jedan, code review, upoznavanje i korištenje najnovijih alata i tehnologija, ali i neobavezna druženja u uredu ili van njega. Osim toga, na raspolaganju će za cijelo vrijeme trajanja prakse imati dediciranog mentora koji će im pružiti najbolji uvid u funkcioniranje i rad na stvarnom projektu, rješavajući stvarne probleme za stvarne korisnike.

Boot Camp se održava uzastopno proteklih pet godina, a kroz njega je prošao ukupno 71 polaznik, od kojih je 42 ostalo u svojim timovima.

Ako svoje ljeto želite provesti kao punopravni član FIVE Android, Design, Growth, Java, React/RN ili QA tima te zaroniti u proces izrade digitalnog produkta, ne čekajte i prijavite se do 22. svibnja na stranici https://five.agency/bootcamp/.

Ove godine, osim već dobro znane lokacije u Heinzelovoj 33 u Zagrebu, Boot Camp se održava i u splitskom uredu agencije FIVE, na adresi Lovački Put 1A.