Najavljujemo Serengetijev FIYU Roadshow u Splitu

Besplatna radionica za senior Angular eksperte: na RAD platformi FIYU razvit ćemo aplikaciju za pomoć gluhima i nagluhima

19.04.2023., 17h

PRIJAVI SE

Tvrtka Serengeti, koja je za svoj peti development centar izabrala Split i otvorila ga u ljeto 2022. godine, pripremila je jedinstveni koncept radionica na kojima senior Angular eksperti mogu u samo dva sata razviti aplikaciju spremnu za korištenje, a sve na FIYU PaaS. FIYU je RAD rješenje konzultantske IT tvrtke Serengeti predstavljeno tržištu 2021. godine, a koje je prvo implementirano interno, no ubrzo su i Serengetijevi klijenti dobili priliku koristiti FIYU, među prvima klijenti u u SAD-u.

FIYU Roadshow radionice su koje se održavaju u više gradova. Nakon Zagreba, radionica će se održati u Splitu, u Serengetijevom uredu na rivi. Iskustvo pokazuje da je najbolji način za upoznavanje novih rješenja je da se radi s njima i zato će se na radionici raditi na rješavanju konkretnog poslovnog slučaja pomoću FIYU PaaS. Tijekom radionice, za koju će Serengeti osigurati računala, polaznici će raditi na razvoju aplikacije koja osobama s oštećenim sluhom pomaže u komunikaciji.

Radionica je namijenjena senior Frontend Angular developerima koji su upoznati s Angular Frameworkom i imaju najmanje 3 godine iskustva u radu s njim. Dodatno, polaznici radionica moraju poznavati Java Backend i principe reaktivnog programiranja.

Agenda:

  • 17:00 FIYU Radionica
  • 19:00 Druženje uz burgere i pivo

Za vrijeme radionice, koja traje dva sata, sudionici će razviti elemente aplikacije na koje se inače potroši i do nekoliko mjeseci razvoja. Na licu mjesta će vidjeti koliko FIYU predinstalirani moduli i okruženje za razvoj aplikacija ubrzavaju razvoj. Na kraju radionice polaznici će imati web aplikaciju koja je riješila konkretan poslovni slučaj i koja je spremna za korištenje i/ili za daljnji razvoj. A za razvoj atmosfere na kraju radionice pobrinut će se i burgeri i pivo!

Radionice će voditi Saša Ivičević, Direktor internog razvoja Serengetija i voditelj razvoja FIYU platforme te Luka Jerković, Senior frontend developer. Za najavu Roadshowa, Serengeti je snimio i video u kojem Saša Ivičević detaljnije predstavlja FIYU PaaS, a koji možete pogledati niže.

Radionica u Splitu održava se 19.04.2023., a više detalja kao i obrazac prijave se nalazi na FIYU Roadshow web stranici.