Održan drugi zagrebački Salesforce meetup

Dolazak jeseni označio je nastavak tradicije okupljanja profesionalaca u području marketinške automatizacije. Podijelili smo svoja iskustva iz pripreme i polaganja Salesforce certifikata

Drugi zagrebački MeetUP grupe Salesforce Marketer Group (Marketing Cloud) okupio je 22. rujna dvadesetak Salesforce profesionalaca, ali i informatičkih profesionalaca drugih profila. Svima je zajedničko zanimanje za Salesforce eko sustav, bilo da su već iskusni profesionalci s više certifikata, ili pak mladi stručnjaci koji prolaze edukaciju i planiraju steći svoj prvi certifikat.

Direktorica tvrtke LeverUP Consulting Daria Kulikova govorila je o strukturi Salesforce certifikacija, o logici i načinu na koji su certifikacije „posložene“. Te su informacije vrlo korisne svima koji planiraju certificiranje i žele se profilirati te odrediti budući smjer karijere.

O iskustvima pripreme i samoga izlaska na ispit za certifikaciju govorila je konzultantica za Salesforce Marketing Cloud u tvrtki LeverUP Consulting, Nika Belamarić. Rasprava je bila vrlo korisna za sve sudionike i sudionice, a Niki su se u dijeljenju svojih iskustava pridružili i ostali kolege iz tvrtke.

Bilo je riječi i o neizbježnim usponima i padovima. Svatko od nas doživio je barem jedan pad u karijeri ili pak pad na ispitu. Rijetkima se to nije dogodilo. No nakon svakog pada treba se znati vratiti u posao i doći do uspjeha.