Online ulaznice za .debug omogućuju gledanje svih 52 predavanja i goodie-bag za 200 najbržih kupaca

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji dogodit će se 10. i 11. lipnja, a osim za one koji dođu fizički, osigurali smo goodie bag i za najbrže kupce online-only ulaznica za .debug…

Kako smo vas već izvijestili prošli tjedan, ulaznice za fizički dolazak na .debug su rasprodane, daleko prije no što smo to očekivali. Kako nije planirano dodatno popuštanje mjera vezanih uz javna okupljanja, izgledno je da nećemo moći pustiti u prodaju dodatni kontingent takvih ulaznica…

Ulaznica za online sudjelovanje na .debugu, međutim, imamo u neograničenoj količini, uz veliku prednost koju nudimo u odnosu na prijašnji .debug i mnoge druge konferencije. Svaki kupac ulaznice za .debug, bilo one za online sudjelovanje ili za fizički dolazak, naime, moći će pogledati svih 52 predavanja pripremljena za ovogodišnje izdanje konferencije, bez obzira što se tri tracka predavanja održavaju istovremeno, budući da će im snimke svakog predavanja biti dostupne putem sustava Entrio i u tjednima nakon .debuga.

Uz to, “podebljali” smo narudžbu goodie-bagova, pa će tako 200 najbržih kupaca online-only ulaznice dobiti čuveni .debugov ruksak kojeg će naši sponzori napuniti svojim gudijima, baš kao i svi oni koji fizički dođu na .debug. Također, svi dosadašnji kupci online ulaznica mogu računati na goodie-bag.

Što se točno nalazi u goodie-bagu nećemo vam, dakako, otkriti. Nudimo vam, međutim, galeriju fotografija s našeg skladišta gdje se nalaze goodiji koje su do sada dostavili naši sponzori, a među njima – kao što vidite – nije teško pogoditi što će u .debugov ruksak priložiti Bug!