Otkrivamo prvih 50 predavača na .debugu 2023

Ovogodišnje izdanje .debuga održat će se 15. i 16. lipnja u Laubi, Algebrinom kampusu i novom prostoru kojeg gradimo samo za našu programersku feštu, a danas donosimo prvih 50 od ukupno 100 predavača…

Najveći programerski spektakl godine, dosad neviđena developerska manifestacija, .debug 2023, dogodit će se 15. i 16. lipnja na “starom” mjestu, ali u znatno proširenom izdanju, pa će osim Laube i Algenbrinog kampusa zauzeti i čitav novi prostor koji se gradi samo kako bi ta dva dana mogao ugostiti što više zaljubljenika u softverski inženjering!

Osim prostornim kapacitetima, .debug ove godine značajno raste i sadržajem, pa će tako na čak pet pozornica nastupiti 100 predavača kroz nikad bogatiji program.

Danas vam otkrivamo prvih 50 predavača, ali i donosimo “izvadak” iz programa kroz objavu tridesetak radnih naslova nekih od panela i predavanja. Sve to možete pogledati na web-pageu .debuga, dostupnom na www.debug.hr.

Između ostalog, objavili smo i tko su ovogodišnji keynote predavači, pa evo ta informacija i ovdje. Prvog dana .debuga, odmah nakon otvaranja, nastupiti će Filip Ljubić, CEO Q-a, dok će drugog dana program u Laubi otvoriti Damir Svrtan, Senior Software Engineer iz Netflixa koji će na .debug doputovati iz San Francisca i odmah nakon njega Bojan Ždrnja, uvjerljivo najveći hrvatski stručnjak za računalnu sigurnost, dugogodišnju Bugov autor i CTO globalno prepoznate hrvatske kompanije Infigo IS.

Karte su za .debug 2023 već neko vrijeme u prodaji, a kako ih imamo na raspolaganju ograničen broj, preporučujemo vam da što prije ugrabite svoj primjerak na www.debug.hr jer smo uvjereni da će ih ponestati debelo prije samog događaja.