Otvorene su prijave za Idea Knockout 2023: Tko ide na CES 2024?

Prijavite se na Bugovo natjecanje tehnoloških ideja i osvojite hotelski smještaj i dvije povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija, CES-u 2024!

Viva Las Vegas! Nakon velikog uspjeha prijašnjih devet izdanja Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa Zuluhoodsportreact, Codelab, Iron BullOrqaMAKERbuinoSTEMIStreaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio upriličiti jubilarno deseto izdanje najuzbudljivijeg regionalnog natjecanja tehnoloških ideja!

Idea Knockout 2023 tako će se održati 5. listopada 2023. u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2024 te plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Da biste se prijavili na Idea Knockout 2023 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip.

Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh! Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2024.

Uz sve to, timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2023 dobit će i medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (časopisi Bug i Mreža, portal Bug.hr, emisije Bug TV-a), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2023.

Pogledajte i galeriju fotografija s prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta…

Idea Knockout 2023 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma. I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja 5. listopada 2023. CES 2024 održat će se od 9. do 12. siječnja 2024. u Las Vegasu u SAD-u.

Razgovor Mojmire Pastorčić u RTL Direktu s pobjednicima Idea Knockouta 2022, timom Zuluhood, pogledajte ovdje.

Video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta pogledajte ovdje:
Dojmove Zuluhooda, pobjednika Idea Knoskouta 2022, o putovanju u Ameriku te nastupima na Idea Knockoutu 2022 i CES-u 2023, pogledajte ovdje: