Platforma Joberty za samo tri mjeseca dostigla 3.000 registriranih korisnika

Prošla su samo tri mjeseca otkako se tech zajednica upoznala s platformom za zapošljavanje Joberty, a rezultatima su u njoj i više nego zadovoljni

Novi partner .debuga, platforma za zapošljavanje Joberty, u Hrvatskoj je prisutna tek tri mjeseca. Evo što kažu o svojem dosadašnjem poslovnom uspjehu:

Naravno, prije nego smo se proširili na Hrvatsku odradili smo domaću zadaću, ali se ovakvom uspjehu nismo ni nadali! Ipak, korisno je ostaviti podsjetnik stvari na koje smo neizmjerno ponosni kako bismo pravovaljano zaokružili naše prvo tromjesečje na hrvatskoj tech sceni.

Zanimljivo je da je više od 10% ukupne hrvatske tech zajednice već registrirano, a nema razloga da taj broj u budućnosti ne bude još veći. Budući da već imamo blizu 3.000 recenzija o tvrtkama i više od 100 IT poslova koji se kontinuirano nalaze na oglasnoj ploči, tech zajednica vrlo rado obilazi našu platformu i na njoj pronalazi korisne poslovne informacije.

U našu smo zajednicu uključili gotovo 100 partnera, a potvrdili smo i prva službeno sklopljena partnerstva. Svi korisnici Joberty platforme jednom tjedno uživaju čitajući blog postove sa stručnim tekstovima o tech tematici, HR temama, novostima i trendovima u IT-ju.

Odnedavno na platformi imamo i prve employer branding premium profile što omogućava korisnicima da saznaju sve informacije o uvjetima i pogodnostima rada u IT tvrtkama, a s druge strane predstavnicima IT tvrtki daju mogućnost istaknuti se i pozicionirati kao poželjno mjesto za rad.

Ako još nisi, pridruži nam se u jačanju tech zajednice u Hrvatskoj! – poručili su iz Jobertyja.