Predstavljamo kompletan program i svih 90 predavača .debuga, developerskog spektakla godine

.debug će se održati 2. i 3. lipnja u Algebra Campusu Zagreb i Laubi – pogledajte kompletan program sa satnicom svih predavanja i panela… Karata ima još jako malo, nabavite ih što prije

Drage developerke i developeri – raapored predavanja na .debugu, najvećoj konferenciji za programere ikad održanoj u našoj regiji je finaliziran! Proučite što smo vam sve pripremili za oba konferencijska dana (2. i 3. lipnja 2022.), a ne zaboravite obići i “.debug na otvorenom”, veliko druženje na “kućicama” 40 najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki, smještenih odmah uz tri predavaone u novootvorenom Algebra Campusu Zagreb.

Važna napomena: svi sudionici .debuga moći će pogledati sva predavanja, bez obzira što se događaju u isto vrijeme na četiri stagea! Ulaznica za .debug omogućuje vam i online pristup snimkama svih predavanja i u danima nakon održavanja konferencije.

Ipak, ulaznice za .debug nam brzinski ponestaju. U prodaju je pušteno 1200 ulaznica za fizički dolazak na .debug i već sada smo sigurni da će biti rasprodane za nekoliko dana, pa požurite po svoj primjerak. Broj ulaznica za online-only praćenje predavanja je neograničen.

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica

Svih 90 predavača detaljnije je predstavljeno na ovom mjestu, a potpuni program možete pronaći ovdje.