Preporučite nekoga za posao u Rimac Grupi i dobivate 1.000 eura

Mate Rimac je na Facebooku objavio zanimljiv status u kojem najavljuje kako će Rimac Grupa ubuduće nagrađivati one koji im preporuče dobre nove zaposlenike

Iza Rimac Grupe velika je godina, u kojoj su postali krovna kompanija Bugattiju, ali i u tijekom koje su, ne računajući pripajanje Bugattija, povećali broj zaposlenika za 450. Za sljedeću godinu plan je zaposliti dodatnih više od 700 novih radnika, a u tome će im trebati pomoć postojećih zaposlenika i svih drugih koji im mogu dobre radnike preporučiti.

Iz tog razloga Mate Rimac je na Facebooku podijelio vijest kako će Rimac Grupa ubuduće nagrađivati preporuke radnika koje završe njihovim zapošljavanjem. Svakome, dakle, tko preporuči nekog stručnjaka, a ovaj u konačnici dobije posao u Rimac Grupi, bit će isplaćena nagrada od (bruto) 1.000 eura. Ponuda vrijedi kako za trenutačne zaposlenike tako i za sve izvan Rimac Grupe.

Trenutačno se nagrada može osvojiti uspješnom preporukom zaposlenika u području nabave i logistike, a upute za slanje preporuka možete vidjeti u Matinom statusu.

U Rimac Grupi sada je otvoreno 180 raznih pozicija.