Približava se .debug, spektakularniji no ikada, ugrabite ulaznicu dok ih ima

Najveće programersko tulumarenje na ovim prostorima održat će se 15. i 16. lipnja u Laubi, Algebri i čitavom novom prostoru koji se gradi za 100 predavača koji će nastipiti na 5 paralelnih pozornica

Za samo dva mjeseca, 15. i 16. lipnja 2023. održat će se ovogodišnji .debug, a ako je suditi prema interesu developera – i ove godine će, kao i svake do sada, ulaznica ponestati tjednima prije samog događaja. Kako bi izbjegli razočarenje – nabavite svoju ulaznicu za fizički dolazak na .debug na vrijeme, dok ih još uvijek imamo, na www.debug.hr

Na ovogodišnjem .debugu nastupit će čak 100 vrhunskih stručnjaka, na pet paralelnih pozornica, a prvih 50 već smo objavili, kao i nekoliko radnih naziva točaka koje ćete biti u prilici poslušati. Kao i same karte – potražite sve te informacije na www.debug.hr, gdje redovito objavljujemo i video-razgovore s ovogodišnjim partnerima .debuga, snimljene u .debugovom TV studiju.

Evo i informacije što će sve sudionici redovne ili studentske ulaznice dobiti…

Ulaznica za .debug

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konferenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se održati 15. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 27. i 28. srpnja u Berlinu.

Cijena: 250 eura (200 eura + PDV)

Studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama.

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fiziči dolazak na konfrenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se odžati 15. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 27. i 28. srpnja u Berlinu.

Ukupno će 30% ulaznica za fizički dolazak biti dostupno po studentskoj cijeni. Ne postoji Early Bird period za studentske ulaznice. Cijena: 50 eura.

Online ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije. Cijena: 100 eura (80 eura + PDV)

Online studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije. Ne postoji Early Bird period za online studentske ulaznice. Cijena: 30 eura.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu…