Prijave za Barrage Developer Challenge .debug 2022. su otvorene!

Ovogodišnji .debug po mnogočemu je poseban, osim nove lokacije, više izlagača i više posjetitelja, možemo se pohvaliti i prvim Codility challengeom, a za to se pobrinuo osječki Barrage

Prije nekoliko tjedana, u video-intervjuu, CEO Feđa Ivanšić najavio nam je nešto što nam je na prvu zvučalo jako zanimljivo i izazovno – veliko nagradno darivanje za sve developere koji sudjeluju na .debug konferenciji. Naime, Barrage je osmislio natjecanje u kodiranju za svaki level znanja, a kojemu će moći pristupiti samo posjetitelji .debuga i koji će međusobno moći usporediti svoje znanje i vještine kodiranja.

Od našeg susreta s Feđom, Barrageovci su neumorno radili da Barrage Developer Challenge zaživi i započne s prihvaćanjem prvih prijava koje su otvorene i traju do petka 3. lipnja 2022. do 12:00 sati.

Challenge je podijeljen u tri kategorije te su osigurane vrijedne nagrade za prva tri mjesta u svakoj od njih:

  1. Barrage Developer Challenge: Junior
  2. Barrage Developer Challenge: Mid
  3. Barrage Developer Challenge: Senior

Najbolji od najboljih biti će nagrađeni:

  1. mjesto – Dell UltraSharp 43 4k USB-C Monitor U4320Q
  2. mjesto – Apple Watch Series 7
  3. mjesto – Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Svi prijavljeni natjecatelji će u petak 3. lipnja 2022. od točno 13:20 sati moći pristupiti rješavanju testa za vrijeme “Pauza za svašta” i to s bilo koje lokacije. Rješavanje testa je ograničeno i traje 60 minuta.

Proglašenje pobjednika biti će istoga dana za vrijeme “Male pauze” u 16:20 sati na Barrage štandu, na službenoj Barrage web stranici kao i na svim društvenim mrežama Barragea.

Važno je napomenuti da se po nagrade mora doći osobno na .debug te da se prilikom preuzimanja nagrade treba pokazati .debug akreditacija. Ukoliko nagrađeni natjecatelj ne dođe preuzeti svoju nagradu osobno do kraja konferencije, ona će biti donirana.

Kako bi natjecanje bilo pravedno i u skladu s Codility’s Code of Honour, svi Barrage i Prototyp zaposlenici diskvalificirani su od samog početka jer imaju pristup Codility platformi.

Više o detaljima i načinu prijave možete pronaći na Barrage web stranici.

Želimo sreću svima koji se prijave i neka oni s najmanje bugova pobijede, a mi ostali ćemo se dobro zabaviti!