Prijavite se za posao u GlobalLogic Hrvatska i pridružite se brzorastućoj globalnoj tvrtki na izazovnim projektima

GlobalLogic Hrvatska nastavlja snažan rast poslovanja što je praćeno novim projektima u postojećim i novim industrijskim područjima kao i rastom broja zaposlenika. U posljednjih godinu dana broj softverskih inženjera u GlobalLogic Hrvatska se povećao za više od 35%, a činjenica da GlobalLogic radi za najveće brandove na svijetu koristeći najnovije tehnologije svakako je primamljiva pojedincima koje žele profesionalno rasti i steći vrijedno poslovno iskustvo.

Inženjeri u GlobalLogicu razvijaju i/ili testiraju software na projektnoj bazi za brojne respektabilne klijente diljem svijeta i dio su međunarodne GL obitelji koja već broji više od 21. 000 djelatnika u 14 zemalja svijeta. GL-ov Talent Acquisition tim intenzivno radi na privlačenju talenata iz Hrvatske i regije, ali se i sve intenzivnije okreće prema drugim udaljenim tržištima.

Odabirom GL-a mijenjaš status quo

Odabirom rada u GlobalLogicu, pridružit će se sredini koja njeguje kulturološku raznolikost i internacionalni duh u svakodnevnom poslovanju. Ujedno, odabireš mijenjati staus quo i slijediti svoj san kako bi stvorio proizvode i usluge koje do jučer nismo mogli ni zamisliti.

U nastavku donosimo pregled trenutno otvorenih GL pozicija u Embedded, Mobile, Java i QA domeni:

C/EMBEDDED: SW DEVELOPER FOR AUTOMOTIVE ETHERNET TCP/IP STACK. Ovdje je ključno poznavanje C/Embedded C programskog jezika te po mogućnosti iskustvo u radu sa komunikacijskim protokolima. Radi se za klijenta koji je dio Continental grupe, čiji software najčešće završava u “vozilima budućnosti”, većinski kod luksuznih njemačkih brendova automobila.

EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPER Traži se poznavanje Embedded C-a, ali i po mogućnosti iskustvo rada u auto industriji (npr. poznavanje MISRA i/ili AUTOSAR standarda)

MOBILE: SENIOR ANDROID DEVELOPER. Kandidat mora poznavati Javu i/ili Kotlin, Android studio, Android SDK, SVN/Git. Projekt uključuje suradnju hrvatskog i njemačkog tima, a razvija se infotainment sustav baziran na Android OS-u za automobilsku industriju. Uz Senior-a, traži se i regular Android developer sa 2-3 godine iskustva.

JAVAJAVA ENGINEER.Traži se znanje Java-e (minimalno Java 8+), Spring-a, Spring Boot-a i Hibernate-a, a ovisno o potrebama projekta traže se i dodatne vještine (npr. Java SE, Java EE iskustvo, iskustvo sa određenim bazama podataka itd). Razvijaju se zanimljiva rješenja za platni promet za klijenta u fintech domeni, ali i projekti za klijente u drugim industrijama.

QA SENIOR TEST AUTOMATION DEVELOPER. Potrebno je iskustvo u automatskom testiranju (AQA), uključujući poznavanje alata poput Selenium-a, jMeter-a, Jankins-a, ali i poznavanje osnova OOP-a jer pozicija kombinira testerske, ali i određene programerske zadatke.

Široka paleta benefita

Svim GlobalLogicovim zaposlenicima je, uz plaću, na raspolaganju i široka paleta benefita koja uključujuće plaćeni sistematski pregled, multisport karticu, brojne interne i eksterne edukacije, mnoge druge materijalne i nematerijalne pogodnosti koje ćete trebati sami otkriti.

Također, u planu je i mogućnost dugoročnog “hibridnog rada” i nakon pandemije, koji bi zaposlenicima omogućavao rad od kuće, uz dolaske u ured po potrebi.

Prijaviti se ili pregledati sve trenutno otvorene pozicija možete na GL-ovoj stranici karijera, više info o GL-u Croatia dostupno je na LinkedIn, Fb, Glassdoor ili Adorio profilu.

Više detalja o GL-u Hrvatska dostupno je i na www.globallogic.com/hr.