PS5, putovanje, mobitel… Pogledajte što sve možete osvojiti na .debugu 2024

Bogata ponuda poklona i nagrada očekuje sudionike .debuga ovog tjedna. U nastavku pogledajte samo dio onih najzanimljivijih, a za sve ostalo morat ćete doći na našu konferenciju

Produkcijski i sadržajno nikad bogatiji .debug održava se ovog tjedna, a nikad bogatija je i ponuda nagrada koje se tamo pripremaju za posjetitelje. Svi sudionici najveće developerske konferencije imat će priliku sudjelovati u nizu nagradnih natječaja te tako kući otići bogatiji nego što su tamo došli.

Već tradicionalno, partneri konferencije na .debug vrlo dobro pripremljeni i nude razne zabavne sadržaje na svojim boothovima, izlagačkim šatorima koji će se nalaziti na prostoru između Algebre, Laube i “developerskog trga”. Sve će tamo biti podređeno networkingu, druženju i uživanju u atmosferi koja .debug čini najboljim developerskim događajem u regiji – a u nastavku pogledajte dio nagrada koje su naši partneri pripremili za najspretnije, najkreativnije i najaktivnije posjetitelje.

Savjet posjetiteljima: tijekom pauza između predavanja obiđite baš sve šatore u .debugu na otvorenom, jer će vas tamo čekati i mnogo mercha, jela, pića te raznih ostalih sitnica koje ne bismo mogli ovdje nabrojati sve da i želimo… Ono što tamo dobijete, moći ćete spakirati i ponijeti kući u svojem novom ruksaku, goodie bagu, koji će također biti pun raznih sitnica u organizaciji partnera konferencije.

I za kraj, posebno iznenađenje – direkcija .debuga priprema dodatni nagradni natječaj, čije pojedinosti čuvamo za objavu na početku konferencije. Ne propustite otvaranje .debuga 2024, 6. lipnja u 10:00 sati i doznajte kako besplatno doći na – .debug 2025!

.debug 2024 održava se u Algebrinom kampusu i obližnjoj Laubi 6. i 7. lipnja, program je dostupan na ovom mjestu, a posljednje ulaznice dostupne su na Entriu.

Kupi ulaznicu

250 €

Ulaznica

50 €

Studentska ulaznica

100 €

Online ulaznica

30 €

Studentska online ulaznica