Q, najbolji poslodavac prema ocjenama zaposlenika, i dalje zapošljava

IT tvrtka Q je najbolji poslodavac u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo Moj posao. Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. Q je prošle godine dobio priznanje i za najbolji plasman za prvo sudjelovanje u istraživanju u kojem je sudjelovalo 48 tvrtki i više od 4.300 zaposlenika.

“Od prvog dana Q gradimo kroz ljude i oko ljudi. Ovo prvo mjesto je velika potvrda naše filozofije. Sretni smo i ponosni”, izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

Za vrijeme pandemije narasli za 55 zaposlenika

Ovo priznanje je samo jedan od uspjeha hrvatskog Q-a ove godine. U kriznoj 2020. Q je ostvario najveće prihode do sada. Clutch, svjetska istraživačka agencija za rangiranje IT tvrtki, Q je nedavno uvrstila među 20 najboljih web development kompanija u svijetu te među deset najboljih u Europi, dok ih je konzultantska tvrtka Deloitte proglasila najbrže rastućom softverskom agencijom u Europi.

Godinu pandemije obilježilo je i veliko zapošljavanje te je Q tim veći za 55 zaposlenika, a uvedeno je i niz novih benefita za zaposlenike. U istraživanju koje je proveo Moj posao pokazalo je da bi čak 93 posto zaposlenika preporučilo Q svojoj obitelji i prijateljima.

Q je u 6 godina poslovanja postao jedna od najbrže rastućih hrvatskih IT tvrtki i jedan od najpoželjnijih poslodavaca u sektoru. Za Q danas radi oko 180 ljudi – a i vi se možete naći među njima. Trenutačno otvorene pozicije možete provjeriti na našim stranicama ili izravno na njihovoj stranici karijera, a u nastavku izdvajamo neke od njih:

Mid & Senior React Developers

Mid & Senior React Developers (Remote only)

DevOps Engineer

Flutter Developer