Q otvara ured u Srbiji

Domaća IT tvrtka Q najavila je zapošljavanje 40 do 50 stručnjaka u Srbiji kojima nude vrhunske uvjete i rad na atraktivnim projektima

IT tvrtka Q, partner .debuga, širi svoje poslovanje otvaranjem ureda u Beogradu, a ove im je godine u planu zapošljavanje 40 do 50 ljudi koji će na globalnim projektima raditi iz Srbije. Nakon Londona i Zagreba, Beograd je treći grad u kojem će Q širiti svoj tim stručnjaka, objavljeno je danas.

Beogradski ured nadovezat će se na onaj zagrebački, a na projektima će raditi zajednički. Kao i u Hrvatskoj, i u Srbiji će Q ponuditi rad u brzorastućoj kompaniji sa zaposlenicima na prvom mjestu, uz rad na zanimljivim međunarodnim projektima.

“U Q-u već godinama surađujemo s brojnim IT stručnjacima iz regije, a upravo smo Srbiju prepoznali kao tržište s kvalitetnim kadrom. Sigurni smo da će nam otvaranje sjedišta u Beogradu omogućiti da osnažimo svoju prisutnost i privučemo još vrhunskih ljudi. Veselimo se novim kolegama”, ističe CEO Q-a Filip Ljubić.

Domaća IT tvrtka već surađuje s desetak stručnjaka iz Srbije. Novi zaposlenici imat će na raspolaganju brojne pogodnosti, među kojima su godišnji edukacijski budžeti, naknade za rad od kuće, odabir vrste opreme, kao i privatno zdravstveno osiguranje te Fitpass. Također, iz Q-a najavljuju da će slušati potrebe tržišta i zaposlenika te prema povratnim informacijama kontinuirano modelirati benefite za njih.

Stručnjaci iz Srbije pridružit će se kolegama na projektima klijenata kao što su Novartis, The Times, Manpower Group, Smart, Vaillant, BBC, Hilti i brojni drugi. U ovoj godini Q ostaje fokusiran na DACH regiju, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD i Kanadu, uz kontinuirano širenje poslovanja i napredak.

Q je nedavno osvojio drugu uzastopnu nagradu za najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao, a na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju istaknuli su se kao vodeća tvrtka na području zadovoljstva svojih zaposlenika sa čak 6 osvojenih nagrada.