Rimac Automobili najavljuju keynote Mate Rimca na .debugu – ulaznica je ostalo još jako malo…

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug, dogodit će se 10. i 11. lipnja u zagrebačkoj Algebri – keynote koji danas najavljujemo održat će Mate Rimac…

Globalno najpoznatija hrvatska tehnološka kompanija, Rimac Automobili, sudjelovat će iznimno aktivno na ovogodišnjem .debugu, velikoj developerskoj konferenciji Buga koja će se održati 10. i 11. lipnja u i oko Algebre u Zagrebu.

Pod naslovom “12 najtežih mjeseci u stvaranju Rimac Automobila” jedno od tri keynote predavanja koje vam najavljujemo za ovogodišnji .debug tako će održati Mate Rimac, osnovač i CEO ove tvrtke. U životu i karijeri svakog poduzetnika postoje izazovi i prepreke. Usponi i padovi. I situacije koje se čine potpuno bezizlazne. Ključ-u-bravu situacije. Mate Rimac otkriva 12 najtežih mjeseci u razvoju Rimac Automobila – od jednog čovjeka u garaži do tima od 1000 ljudi na 7 lokacija u svijetu.

Keynote Mate Rimca održat će se drugog dana konferencije, 11. lipnja, u 10:45 u velikom amfiteatru, uz izravan prijenos u svim ostalim dvoranama u kojima će se odvijati .debug za fizičke posjetitelje, kao i uz online prijenos – za one koji će .debug pratiti isključivo online.

Rimac Automobili će sudjelovati i na “.debugu na otvorenom“, izložbi partnerskih tvrtki .debuga koja će, epidemiološki prihvatljivo, okupiti kremu domaće IT scene uz priliku za upoznavanje, druženje i okrijepu s ljetnim zalogajima i gutljajima, kao i s još dva predavanja koja će održati Denis Grahovac, Software Developer Manager i Matej Vukasov, Software Development Mobile Team Lead.

Kompletan program .debuga, kao i svih 70 predavača možete pronaći na www.debug.hr.

Ulaznice za .debug su već u prodaji, također na webu www.debug.hr, u ograničenom broju za fizički dolazak na konfereneciju (ukoliko dođe do popuštanja epidemioloških mjera, povećat ćemo broj dostupnih ulaznica), kao i u neograničenom broju za online praćenje sadržaja. Količina preostalih ulaznica za fizičko sudjelovanje na konferenciji izuzetno je mala… Za studente i grupnu kupnju ulaznica pripremili smo i značajne popuste. Za izravnu ponudu pišite nam na info@debug.hr ili nabavite ulaznicu putem sustava Entrio.