Servisne informacije za posjetitelje .debuga 2024

.debug se održava u četvrtak i petak, 6. i 7. lipnja, pa smo pripremili nekoliko bitnih informacija koje će vam učiniti sudjelovanje na konferenciji ugodnijim

IZBJEGNITE ČEKANJE

Očekujemo izuzetno veliki interes fizički prisutnih sudionika na otvaranju .debuga, pa će registracijski punkt biti otvoren već od sutra (četvrtak, 6. lipnja) od 8:30! Registrirati se možete tijekom čitavog dana u četvrtak i petak.

Predviđeno vrijeme čekanja na registracijskom punktu:

  • od 8:30 – 8:45 – 1 min
  • od 8:45 – 9:00 – 5 min
  • od 9:00 – 9:30 – 10 min
  • od 9:30 – 10:00 – 25 min

.debug 2024 se održava na 6 pozornica. Glavni stage (track #devslife) je u Laubi, stage #deeplearning nalazi se u šatoru između Laube i Algebre, a preostala četiri stagea (#techtrends, #design, #hardcore i #masterclass) u Algebra Campusu Zagreb, neposredno uz Laubu.

Ukoliko ne pronađete mjesto u glavnoj dvorani u Laubi (1100 sjedećih mjesta), ne brinite: otvaranje .debuga i keynote Branka Milutinovića (Nordeus) (četvrtak, 6. lipnja) te keynote Igora Krezića (NSoft, Rolla) i Izabela Jelenića (Infobip) (petak, 7. lipnja) prenosit ćemo uživo i u preostalim dvoranama, gdje možete pronaći dovoljno mjesta.

Izbjegnite dolazak vlastitim automobilom zbog ograničenog broja parkirnih mjesta u kvartu. Dolazak taxijem, biciklom ili javnim prijevozom uštedjet će vam znatnu količinu vremena!

REGISTRACIJA ZA FIZIČKI PRISUTNE SUDIONIKE

Na registracijskom punku nalazit će se četiri (4) terminala, jasno označena. Lokacija registracijskog pulta je s desne strane glavnog ulaza u zgradu Algebre. Prilikom registracije dobit ćete akreditaciju koju je nužno nositi istaknutu tijekom cijelog boravka na .debugu.

Vlasnici “SPEAKER”, “PRESS” i “V.I.P.” ulaznica ne moraju čekati u redu. Jedan od terminala bit će prilagođen za njihov prihvat preko reda.

VAŽNA NAPOMENA:

Svi sudionici dužni su svoju preuzetu akreditaciju ponijeti sa sobom i sljedeći dan održavanja konferencije. Ako zaborave akreditaciju, neće im se moći izdati nova, a bez akreditacije neće moći pristupiti predavanjima.

GOODIE BAG

Goodie bag je ove godine osiguran za one sudionike .debuga, koji imaju kupljenu redovnu ili studentsku kartu za fizički dolazak na .debug (oznaka na akreditaciji: „DEVELOPER“), za speakere (oznaka na akreditaciji: „SPEAKER“) i partnere .debuga (oznaka na akreditaciji: „PARTNER“). Goodie bag (ruksak) moći ćete preuzeti na susjednom stolu na lokaciji gdje ćete preuzeti i akreditaciju.

LOKACIJA

.debug se događa u Algebri (Gradišćanska ulica 24, Zagreb – pogledaj kartu), u Laubi (odmah uz Algebru – pogledaj kartu) te na kompletnom vanjskom prostoru između te dvije lokacije. Još jednom predlažemo dolazak taxijem, biciklom ili javnim prijevozom zbog ograničenih mogućnosti parkiranja osobnog automobila u okolini zgrade.

Mapu .debuga sa svim bitnim elementima potražite ovdje.

RASPORED I GOVORNICI

Na .debugu će se održati preko 100 predavanja i panela, raspoređenih u šest trackova i dva dana održavanja. Rasporedu predavanja i informacijama o govornicima možete pristupiti putem ovog linka. QR kod s ovim linkom bit će otisnut i na poleđini vaše akreditacije.

ODMOR I NETWORKING

Na prostoru pokraj šatora (#deeplearning) nalazit će se networking prostor. Nekoliko manjih relax zona nalazit će se i na drugim lokacijama. U programu su predviđene kraće i dulje pauze.

SVA PREDAVANJA DOSTUPNA SVIMA

Budite bez brige ukoliko ne uspijete pronaći mjesto u dvorani u kojoj se održava predavanje koje želite poslušati. Snimke svih predavanja će svim sudionicima .debuga (kako onima koji dolaze fizički, tako i onima koji sudjeluju isključivo online) biti dostupne online u tjednima nakon konferencije.

.debug PARTY!!!

Svi sudionici .debuga pozvani su i na .debug party koji će se dogoditi sutra (četvrtak, 6. lipnja) u Bikers Beer Factoryju, Savska cesta 150, s početkom u 21:30 (pogledaj kartu). Ponesite sa sobom akreditaciju .debuga koja će vam poslužiti kao propusnica na party i uživajte u živoj svirci Cry Babies i The Plagiators.

RODNA RAZNOLIKOST

.debug smo organizirali inzistirajući na rodnoj raznolikosti naših predavača.

KODEKS PONAŠANJA

Na .debug planiramo uživati, družiti se i veseliti uz atmosferu prijateljstva i tolerancije. Budite umjereni u konzumiranju alkoholnih pića. Svako nedolično ili uvredljivo ponašanje rezultirat će udaljavanjem s konferencije bez mogućnosti povrata novca.

OSTALE INFORMACIJE

Ako imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja, obratite nam se putem email adrese info@debug.hr.