Top poslovi kod .debugovih partnera: traže se detektivi, hakeri…

U sekciji Zapošljavanje na našem portalu nudi se pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta kod partnera .debuga. Trenutačno ih je više od 200, a za ovaj tjedan izdvojili smo neke aktualne i zanimljive…

Top poslovi ovog tjedna

Oduvijek si htio biti detektiv? U Spanu imaju posao za tebe! Span, naime, traži osobu koja bi tražila probleme, testirala softver i analizirala pronađeno. Otvorena pozicija za ovaj posao nosi naziv Software Test Engineer.

Ako niste za detektiva, možda vam je misija u životu postati “bijeli haker”? U tome se možete okušati kod našeg partnera, sigurnosne kompanije Infigo IS. Oni traže nove članove tima koji će raditi na penetracijskom testiranju raznih kritičnih sustava, poput bankarskih aplikacija i sličnih rješenja u kojima je sigurnost prioritet. Radna mjesta koja žele popuniti nazivaju se Penetration Tester i Senior Penetration Tester.

Partner .debuga GlobalLogic kaže sljedeće: Pridruži nam se na projektu za jednog od vodećih svjetskih proizvođača automobile. Naši projektni timovi rade na dizajniranju i implementaciji middleware komponenti na Linuxu sa svrhom izgradnje softvera koji komunicira s cloudom te omogućava korištenje inovativnih korisničkih funkcionalnosti u automobilima jednog od vodećih njemačkih proizvođača. Pozicija koju ističu je Medior Software Engineer (C++/Linux).

Ako imate tehničkog hands on iskustva u mobile segmentu, a želite razvijati svoju karijeru sa fokusom na vođenje ljudi – ovo je nešto za vas! Kao Tim Lead unutar Photomath app tima dobiti ćete priliku da radite na produktu s globalnim dosegom i više od 300 milijuna preuzimanja.

Više poslova potražite na www.debug.hr/jobs/