Treće izdanje meet-upa DevSheGoes za temu ima Soft skills

Online panel iz serije DevSheGoes, namijenjen primarno ženama koje rade u developmentu, održat će se 4.11. u 18h. Kao i do sada, sve organizira agencija FIVE

U IT svakodnevici koja je obilježena radom u timovima, s različitim klijentima, developerke se nerijetko suočavaju s izazovima koji nisu tehničke prirode. Koliko god radile na kvaliteti svog koda, razvoju tehničkih vještina i drugim ‘tvrdim’ aspektima inženjerskog posla, naša komunikacija i spremnost na suradnju faktori su koji čine pravu razliku kada je u pitanju izvrsnost.

Online panel moderirat će Magdalena Magličić, frontend inženjerka i članica FIVE-ovog React Native tima, a u raspravi o faktorima koji čine razliku kada je u pitanju izvrsnost sudjelovat će:

  • Estera Prendivoj – team lead u AMPLEXOR Adriaticu s više od 10 godina iskustva u IT-u
  • Izabela Domazet – frontend developerka u agenciji FIVE i bivša potpredsjednica DUMP udruge mladih programera
  • Danica Pivalica Abram – software developerka i CEO tvrtke CroCoder, Inc.

Posljednjih 15 minuta rezervirano je za Q&A kada će naše gošće odgovarati na pitanja publike.

Developerke su velika pokretačka snaga IT industrije, premda su brojčano slabije zastupljene u odnosu na svoje muške kolege. Iz tog im razloga pružamo priliku za okupljanje i jačanje zajednice. Želimo čuti stavove i iskustva stručnjakinja iz IT sektora, sudjelovati u diskusiji, a kada nam uvjeti to dopuste, iskoristiti vrijeme za networking i razgovor s osobama koje su iz istog okruženja, poručuju organizatori(ce).

Prijave su otvorene na ovom mjestu.