Upoznajte Barrage, tvrtku među top 20 hrvatskih poslodavaca prema izboru developera!

Barrage je osnovan 2016. godine i danas broji oko 100 zaposlenika. Većina tima locirana je u Osijeku, dok se dio tima inženjera koji radi na razvoju i održavanju data centara nalazi u Švedskoj.

Kao full-service tvrtka bave se razvojem softverskih rješenja po mjeri, izradom kompleksnih informatičkih sustava, pružanjem usluga korisničke podrške za digitalne proizvode te razvojem i održavanjem specijaliziranih podatkovnih centara. Uz dizajn digitalnih proizvoda, enterprise rješenja i rješenja bazirana na blockchain tehnologiji, Barrage ima razvijen portfelj djelatnosti kojim svojim klijentima iz raznih industrija pruža kompletnu vertikalnu integraciju.

Uspjeh počinje s pravim ljudima

U Barrageu vjeruju da uspjeh počinje izborom pravih ljudi. Cijene svakog novog člana svog rastućeg tima i stvaraju uvjete u kojima svatko može pronaći svoj put unutar kolektiva. Svaki pojedinac ima priliku da postigne svoj puni kapacitet te pokaže što zna i može pridonoseći na zanimljivim i inovativnim projektima.

To su prepoznali i sami developeri te uvrstili Barrage među 20 najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, na što su posebno ponosni. Pri zapošljavanju su fokusirani na pronalaženje talentiranih i motiviranih stručnjaka koji žele napredovati u dinamičnom radnom okruženju i koji se ne boje biti drugačiji.

Trenutačno imaju nekoliko otvorenih natječaja, od kojih izdvajamo:

  • Android Developer (RnD/Fintech) – za ovu poziciju ključno je poznavanje Kotlina, prethodno iskustvo u radu sa Sketch, Figma, i/ili Adobe alatima za uređivanje (Photoshop, Illustrator), kao i poznavanje alata za verzioniranje koda (Git)
  • Backend Specialist – kandidat mora dobro poznavati Node.js i/ili Rust, kao i imati iskustva s PostgreSQL i MongoDB
  • DevOps Engineer – za ovu poziciju je bitno poznavanje Gitlab CI, Ansiblea, Dockera, i Kubernetesa
  • Network and Computer Systems Administrator – kandidat mora imati iskustva u radu s alatima Ansible, Terraform, Packer te poznavati alat za verzioniranje koda (Git)
  • Product Owner – potrebno je poznavanje Scruma, Kanbana i DevOpsa, ali i kreativnost u razmišljanju te fokus na detalje
  • Full Stack Developer – potrebne su 2+ godine radnog iskustva u Javascriptu i Vue.js/Nuxt.js, kao i poznavanje HTML-a, CSS-a i poznavanje CSS pretprocesora i paketa
  • Data Center Technician – za idealnog kandidata prihvatljive su sljedeće struke: elektrotehničar, elektromonter, mehatroničar, računalni tehničar, strojarski tehničar, inženjer elektrotehnike, inženjer strojarstva, kao i ostale struke srodnih vještina

Osim oglašenih radnih mjesta, cijelu listu možete naći na Barrage Career stranici a svoj CV možete poslati i kao otvorenu prijavu u bilo kojem trenutku.

Ukoliko ste student željan novih znanja i prakse, prijavite se i pokažite što znate, jer Barrage najmotiviranijima nudi i mogućnost zaposlenja nakon završetka studija.