VIDEO: Predstavljamo Agrivi, partnera .debuga

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, ovaj put predstavljamo tvrtku Agrivi. Gost je Guillaume Antoine Rabhi, CDO tvrtke

Naš današnji gost, Guillaume Antoine Rabhi, dolazi iz Francuske, ali je u Hrvatskoj već godinama kao kod kuće. Isto tako snašao se i u Agriviju kao Chief Digital Officer, odnosno osoba zadužena za razvoj proizvoda i tehnologija. Na lanjskom .debugu on je bio i jedan od govornika, a ove je godine došao u .debug TV studio predstaviti nastup svoje tvrtke.

Agrivi je od prošle konferencije zatvorio novu rundu financiranja i otvorio ured u SAD-u, gdje je trenutačno oko 50% svjetskog tržišta za područje kojim se bave, agtech. Kojim se točno poslovima bave i koje probleme rješavaju, pogledajte u videu. Antoine je istaknuo i kakve trenutačno developere traže, što im nude te opisao kako se općenito živi u agrotehnološkom sektoru.

Agrivi ima i predavača na ovogodišnjem .debugu – bit će to Vitor Spencer, njihov senior developer, a naslov predavanja je “Forging Revolutions: The Agriculture example” – ne propustite!

Ulaznice za .debug, ali samo za online praćenje programa, i dalje su u ponudi…

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica