VIDEO: Predstavljamo Bornfight i keynote predavanje o IT plaćama na .debugu

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, ovaj put predstavljamo tvrtku Bornfight. Gost je Tomislav Grubišić, CEO tvrtke

U .debug studiju prvi čovjek Bornfighta predstavio je svoju tvrtku, njezinu aktualnu transformaciju, a najavio je i svoje keynote predavanje koje će se baviti vrlo zanimljivom temom – plaćama u IT-u.

Platforma TABU.hr izrasla je iz Grubišićevog istraživanja plaća u IT-u, a njezini prvi rezultati objavljeni su nedavno, nakon što je svoje plaće upisalo preko 14 tisuća zaposlenika u domaćem IT sektoru. Ekskluzivnu analizu plaća moći ćete čuti u keynote predavanju na .debugu, naslovljenom “Analiza developerskih plaća – tko zarađuje više?”. Grubišić će prezentirati detaljne podatke o plaćama koje je prijavilo gotovo pola zaposlenika u hrvatskom IT-u, a predavanje je na rasporedu drugog dana konferencije.

Iz Bornfighta nam tamo dolazi i Software architect Alen Pokos, s intrigantnim predavanjem “Sve što ste željeli znati o software arhitektima, a niste se usudili pitati”. U sklopu .debuga na otvorenom Bornfight će se predstaviti i izlagačkim boothom.

Najave svega toga poslušajte u videu, a potom svratite i na .debug!

Ulaznice za fizički dolazak na .debug su rasprodane, no i dalje možete nabaviti one za online praćenje…

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica