VIDEO: Predstavljamo Joberty, koji će nam otkriti što developeri zaista žele

U seriji razgovora u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2023. Predstavljamo tvrtku Joberty, gost je Tihomir Merkaš, Business Development Manager

Platforma koja okuplja IT zajednicu te pomaže u spajanju zaposlenika i poslodavaca, Joberty, ponovno stiže na .debug predstaviti se brojnoj publici. Trenutačno su, osim Hrvatske, prisutni u još pet zemalja regije, a proširili su i svoju ponudu – pa tako vode regionalni blog, Joberty zajednicu i olakšavaju proces odabira poslodavaca.

Kod njih je trenutačno registrirano preko 80.000 IT stručnjaka koji su ostavili preko 20.000 komentara svojih poslodavaca. Tražite li posao ili radite na employer brandingu svoje tvrtke, Joberty je nezaobilazno mjesto na koje se morate vraćati – samo u Hrvatskoj već preko 1.000 kompanija tamo ima svoje profile, zajedno s komentarima zaposlenika. Više o Jobertyju, njihovom predavanju “Šaptač developerima” te zabavi koju pripremaju na boothu na .debugu, poslušajte u intervjuu koji smo vodili s njihovim Tihomirom Merkašem.

Posljedenje ulaznice za .debug i dalje su u prodaji, požurite po svoju!