VIDEO: predstavljamo Joberty, platformu za zapošljavanje u IT-u

Nastavljamo s video predstavljanjima ovogodišnjih partnera .debuga. Gost u studiju ovoga puta je Đorđe Vukotić, Chief Sales & Operations Officer platforme Joberty, koja služi za spajanje zaposlenika i kompanija u IT sektoru.

Joberty je u Hrvatsku stigao u listopadu prošle godine, a već sada na njemu je moguće pronaći više stotina oglasa za radna mjesta, kao i brojne recenzije poslodavaca. Ono što je najbolje u svemu, jest da su izrazito naklonjeni developerima i da je velik dio otvorenih radnih mjesta koja oglašavaju baš za developerske pozicije.

Koliko ljudi stoji iza ovog startupa, kako ih je tržište prihvatilo, ali i kakvo dobro “zezanje” pripremaju za .debug, provjerite u ovom video intervjuu, u kojem je Đorđe otkrio i temu svojeg predavanja – ako ste developer u potrazi za poslom ili promjenom u karijeri, to ne želite propustiti.

.debug 2022 održat će se 2. i 3. lipnja u novom Algebrinom kampusu u Zagrebu, a ulaznice su već u prodaji. Trenutačno ih se može ugrabiti po “early bird” cijeni, no broj takvih ulaznica je ograničen i vrlo brzo bi ih moglo nestati…

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica