VIDEO: Predstavljamo Q, vjernog partnera .debuga

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, ovaj put predstavljamo agenciju Q. Gošća je Hana Zlonoga, njihov Product development director

Agencija Q u posljednjih je nekoliko mjeseci zabilježila nekoliko istaknutih uspjeha – prema Clutchu su proglašeni jednom od 10 najboljih svjetskih developerskih kompanija, zaposlenici su ih proglasili najboljim poslodavcem, bili su u finalu za nagradu EY poduzetnik godine, a i otvorili su ured u središtu Londona.

O njihovim uspjesima, ali i o tome kako će se predstaviti na ovogodišnjem .debugu, čiji su partner, u našem je studiju ispričala Hana Zlonoga, Product development director u agenciji Q.

Oglase za otvorena radna mjesta kod njih, ali i kod ostalih .debugovih partnera, možete pronaći na našim stranicama. Ulaznica za fizički posjet .debuge je sve manje u prodaji, pa svakako požurite po svoju i rezervirajte si datume 2. i 3. lipnja, kada ćete moći upoznati najistaknutije predstavnike najboljih developerskih kompanija iz regije i čuti preko 60 predavanja njihovih i drugih stručnjaka.

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica