VIDEO: predstavljamo sigurnosnu kompaniju Infigo IS

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, ovaj put predstavljamo tvrtku Infigo IS, koja se bavi informacijskom sigurnošću

Nastavljamo s nizom videa u kojima predstavljamo tvrtke partnere ovogodišnjeg .debuga, a danas je red na Infigo IS, kompaniju koja se bavi tajnim sigurnosnim projektima i penetracijskim testiranjima za banke, telekome te fintech tvrtke…

Na .debugu će njihov suosnivač Bojan Ždrnja održati predavanje “Oblačno s tokenima”, a stručnjak Mladen Petr govorit će o zaštiti bankarskih transakcija u stvarnom vremenu – tako da od njih očekujemo iznimno zanimljiva predavanja.

Sve o tome kako to hakiraju banke, kako vrše tzv. penetracijske testove i kako su postali jedna od najtraženijih tvrtki za informacijsku sigurnost na svijetu, ispričao nam je u .debug studiju njihov CEO, Hrvoje Šegudović.

Ne propustite ova, ali i preko 60 drugih predavanja na .debugu – znate već, naša developerska konferencija održava se 2. i 3. lipnja uživo u novom Algebrinom kampusu i Laubi, a sve se može pratiti i online.

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica