VIDEO: Syntio je novi partner .debuga, donosimo detalje o njima

U seriji razgovora kroz koje u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2022, ovaj put predstavljamo tvrtku Syntio. Gost je Jason Gould, Chief evangelist

Data engineering kompanija Syntio ove godine prvi puta sudjeluje na .debugu, a u našem ih je studiju predstavio Jason Gould, koji tamo obnaša prilično neuobičajenu funkciju “Chief evangelist”. Kako je došlo do toga da jedan Britanac radi na takvoj poziciji za jednu hrvatsku tvrtku, čime se oni zapravo bave i tko su im klijenti – sve nam je to Jason u desetak minuta lijepo objasnio.

Osim toga, najavio je i nastup Syntia na .debugu, gdje će se predstaviti svojim boothom u našem bogatom šatorskom naselju, ali i predavanjem “Golang’s groupcache caching solution: comparison vs Redis“, koje će održati njihovi stručnjaci Nikola Sever i Andrija Dukić… predavanje će biti tehnički intenzivno, a smješteno je u “elitni” track nazvan #masterclass.

Svratite na .debug, upoznajte Jasona i ekipu iz Syntia te poslušajte još više od 60 ostalih predavanja… ulaznica ponestaje vrlo brzo!

Kupi ulaznicu

999 kn

Ulaznica

250 kn

Studentska ulaznica

650 kn

Online ulaznica

200 kn

Studentska online ulaznica