WeAreDevelopers Developers Connect Day – dan posvećen samo developerima

WeAreDevelopers organizira poseban dan za samo 50 developera u suradnji s vrhunskim tehnološkim kompanijama iz Austrije

WeAreDevelopers Developers Connect Day predstavlja priliku za developere da izbjegnu svakodnevnu rutinu i sudjeluju u aktivnostima ispunjenom danu gdje će se susresti s istomišljenicima, učiti od njihovih partnera i općenito se dobro zabaviti u Beču.

Developeri će imati priliku sudjelovati u interaktivnim izazovima i aktivnostima koje im mogu pomoći pri rješavanju problema s kojima se susreću tehnološki timovi vrhunskih IT kompanija iz Austrije poput ÖBB, Accenture, Bitpanda i mySugr. Inicijativa se razvija u partnerstvu s Vienna Business Agency.

Ovo je prvi puta da WeAreDevelopers priprema događaj ove vrste, pa se iz organizacije nadaju da će potaknuti i druge da organiziraju slične događaje u developerskim zajednicama u Europi. Organizatori su učinili sve što je potrebno kako bi sudionici nesmetano uživali u ovom posebnom danu, od osiguranih obroka, prijevoza, pa do besplatnih kotizacija za WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 i World Congress 2020, kao i WE Night (službena kongresna večera za govornike i predstavnike kompanija i partnera).

“Developers Connect Day inicijativa je jedinstvena prilika za software developere da steknu uvid u tehnološke kompanije kao što su ÖBB, Bitpanda, mySugr i Accenture, te da vide iz prve ruke kako i na koji način pristupaju rješavanju velikih problema”, dodaje Thomas Pamminger, suosnivač i CPO WeAreDevelopers.

Više informacija o WeAreDevelopers Developers Connect Day potražite na linku:

https://www.wearedevelopers.com/events/congress-vienna/developers-connect-day/