WeAreDevelopers World Congress 2021 digitalno izdanje – najveći kongres za developere postaje virtualan

Najveći kongres za developer i IT specijaliste ove godine dolazi u četverodnevnom online izdanju od 28. lipnja do 1. srpnja. Developerska zajednica će pred sobom imati četiri dana prepuna novih trackova i više od 100 predavača!

Ovogodišnji WAD kongres odvija se pod motom “Create. Apply. Disrupt.” i okupit će najveće i najutjecajnije ljude iz tehnološkog sektora, a teme su fokusirane na Software development, Software arhitekturu, DevOps, Cloud, AI, Blockchain i Sigurnost. Uz to kongres nudi i virtualni izložbeni prostor, kao i mogućnosti za digitalno umrežavanje.

Nakon što smo od prošlog ljeta uspjeli nadahnuti više od 50.000 sudionika kroz virtualni live format, s preko 40 pojedinačnih događaja i izvanredne povratne informacije, sada želimo učiniti isto i kroz naš vodeći događaj, WeAreDevelopers World Congress. Time se želimo dodatno umrežiti sa globalnom zajednicom programera i postaviti nove standarde“, navodi Sead Ahmetović, CEO WeAreDevelopers.

Ovogodišnji WeAreDevelopers World Congress daje nam priliku u potpunosti iskoristiti prednosti virtualnog događaja i dodatno povećati naš globalni doseg. Osim toga, našim sudionicima nudimo izvrstan sadržaj prezentiran od strane međunarodnih stručnjaka, uz to bez uobičajenog stresnog putovanja“, dodaje Thomas Pamminger, CPO i suosnivač WeAreDevelopers.

Sir Tim Berners-Lee otvara WeAreDevelopers World Congress 2021

Sir Tim Berners-Lee, izumitelj World Wide Weba tokom rada u evropskom istraživačkom centru CERN devedesetih godina, te nominirani za Nobelovu nagradu za mir 2010., otvorit će WeAreDevelopers World Congress 28. lipnja. Tijekom keynote predavanja govorit će o svojim izumima i dati pogled na budućnost Interneta, te odgovoriti na pitanja sudionika u intenzivnoj fireside sesiji.

Od izumitelja HTML-a do brojnih poznatih predavača

Osim gostovanja Sir Tim Berners-Lee, izumitelja modernog Interneta, organizatori s veseljem pozdravljaju i brojne poznate govornike kao što su: Jeff Atwood (Stack Overflow, suosnivač), John Romero (ID Software, suosnivač), Brenda Romero (Wizardry), te Adam Klein (500Tech, suosnivač). Navedeni predavači su potvrdili svoje prisustvo i rado će podijeliti svoje znanje i iskustvo s posjetiteljima virtualnog kongresa.

Pored toga, Heise Medien će pratiti WeAreDevelopers World Congress 2021 s vlastitim trackom na kojem će mrežni redakcijski tim tokom dva dana konferencije organizirati četiri teme s odabranim govornicima.

Za sve posjetioce trenutno su dostupne Early-Bird ulaznice po cijeni €179 (umjesto €299). Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći ovdje.