Zaposlenici proglasili Q najboljim poslodavcem drugu godinu zaredom

Ova domaća IT tvrtka nedavno se pohvalila ispunjenim ciljem zapošljavanja 100 novih stručnjaka u 2021. godini

IT tvrtka Q drugu je godinu zaredom proglašena najboljim poslodavcem u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao. Radi se o istraživanju koje je u potpunosti anonimno, a ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. Priznanje Q-u dolazi nakon zapošljavanja 100 novih stručnjaka, čime je ispunjen cilj koji je postavljen ranije ove godine.

“Izrazito smo ponosni na drugu nagradu koju smo kao poslodavac dobili u samo tjedan dana, a posebno na činjenicu da ona dolazi iz istraživanja provedenog među našim zaposlenicima. Njihovo zadovoljstvo nam je pokazatelj da smo na dobrom putu te da čak 100 novih stručnjaka koji su stigli ove godine daje dodatni doprinos našoj kulturi koju njegujemo i po kojoj smo poznati”, istaknula je Anja Oppenheim Barešić, voditeljica People&Culture odjela u Q-u.

Q se istaknuo kao najbolji poslodavac u konkurenciji 75 prijavljenih tvrtki koje je ocjenjivalo 7.100 zaposlenika. U istraživanju se pokazalo kako bi čak 98% zaposlenika Q preporučilo svojoj obitelji i prijateljima.

Osim priznanja za najboljeg poslodavca koje dodjeljuje MojPosao, Q je nedavno osvojio šest nagrada na Best Employer Brand Awards Adria natjecanju, među kojima je i Grand Prix nagrada nagrada za najbolji employer branding u regiji i najboljeg IT poslodavca, čime se Q istaknuo kao vodeća tvrtka na području zadovoljstva svojih zaposlenika.