Zaposlite se u Gideon Brothersu i razvijajte cutting edge mobilne robote

Zagrebačko-osječki Gideon Brothers razvija tehnologiju autonomne navigacije za mobilne robote koja se temelji na naprednoj 3D vizualnoj percepciji i umjetnoj inteligenciji. Riječ je o tehnologiji nove generacije koja po prvi puta omogućava automatizaciju operacija prijevoza tereta u nestrukturiranim skladišnim, proizvodnim i maloprodajnim objektima.

Danas većina ovih pogona i dalje ovisi o manualnom prijevozu tereta, a tehnologija tvrtke Gideon Brothers to može promijeniti.

Neovisna analitička kuća ABI Research početkom 2021. ih je uvrstila među Top inovatore u svom najnovijem izvješću Industrial Robotics for Material Handling. Njihovi roboti i robotska vozila koje pogoni njihova tehnologija autonomije trenutno rade u halama nekih od najvećih hrvatskih, regionalnih i globalnih kompanija s obje strane Atlantika.

Zapošljavaju više od 90 ljudi, a do kraja 2021. očekuju kako će broj zaposlenih najmanje udvostručiti. Traže stručnjake najrazličitijih profila. Prvi uvjet je strast za robotikom i učenjem, a otvorena radna mjesta možete provjeriti na njihovoj službenoj Talentlyft stranici ili u našoj sekciji Zapošljavanje.