Aktiviraj se na LinkedInu i uz .debug osvoji Salesforce gadgete

Poznaješ li nekoga tko se može pohvaliti originalnim Salesforce goodiesima? Vjerojatnost je vrlo mala, gotovo nemoguća…

LeverUP će na predavanju Darije Kulikove u petak 11. lipnja (od 16:20) ispraviti ovaj nepovoljan omjer goodiesa i podijeliti jedan Powerbank te pet pari Earbudsa naj s(p)retnijim novim pratiteljima ili pratiteljicama na društvenoj mreži Linkedin.

Sve što trebaš je biti na Darijinom predavanju (u svom fizičkom ili virtualnom obliku) i u pravom trenutku zapratiti stranicu LeverUP na Linkedinu. Prvih šestero novih pratitelja nakon konferencije će biti bogatiji za po jedan praktičan SF goodie.

Što znači biti developer u svijetu automatizacije marketinga i Salesforcea? Što je to Programmatic content delivery? Na ova i druga pitanja Daria će odgovoriti u svom predavanju „Developer u svijetu automatizacije marketinga: Programmatic content delivery“ u petak. 11. lipnja od 16:20.

Daria Kulikova je suosnivačica i Salesforce Solution Architect u zagrebačkoj tvrtki LeverUP. Prvi puta se susrela s tada tek osnovanom Salesforce platformom na fakultetu još 2000. godine, a tijekom cijele karijere je vezana za automatizaciju poslovanja, ali i CRM rješenja i baze podataka. U posljednjih šest godina specijalizirala se za automatizaciju marketinga.

Popis trenutno otvorenih radnih pozicija u tvrtki: careers.leverup.io

Salesforce Powerbank, tehničke karakteristike:

  • Kapacitet: 6000 mAh
  • Zaštita od prekomjernog punjenja: Da
  • Uključeni kablovi za napajanje: Android i iPhone

Salesforce Earbuds, tehničke karakteristike:

  • Kućište za napajanje: 60 mAh
  • Autonomija rada slušalica: Dva do tri sata