ASEE otvorio novi ured u Rijeci

ASEE već godinama uspješno surađuje s akademskom zajednicom u Rijeci na razvoju budućih IT profesionalaca, a sada šire prostor i za buduća zapošljavanja

Tvrtka ASEE (Asseco SEE) preselila je ured u Rijeci na novu lokaciju. Potpuno novih 350 kvadrata prostora uređeno je sukladno najmodernijim standardima te je stvoreno inspirativno radno okruženje za kolegice i kolege iz Rijeke. Kao jedna od najvećih IT kompanija u Europi, ASEE u Hrvatskoj posluje na četiri lokacije – Zagreb, Split, Koprivnica i Rijeka. Trenutno se u Rijeci nalazi 30-ak zaposlenih i studenata koji rade na razvoju IT produkata s međunarodnom primjenom.

“Iznimno nam je bitno okruženje u kojem naši kolege rade i razvijaju se. Čvrsto vjerujemo, a to se u IT industriji nebrojno puta pokazalo točnim, kako nije nužno biti u najvećem gradu, čak niti državi, kako bi se postigao uspjeh. Svojim uredima izvan Zagreba htjeli smo pokazati kako se na velikim internacionalnim projektima, s dobrim timom, može uspješno raditi od bilo kuda. Naročito mi je drago što  smo upravo zbog rasta svog riječkog tima i nadolazećih planova za dodatno širenje morali preseliti u veće urede. Rijeka je iznimno okruženje za poslovni i privatni razvoj gdje i dalje želimo nastaviti ulagati. Upravo s riječkih fakulteta potekao je i veliki broj naših zaposlenih, no vjerujem da možemo privući i one iz drugih sredina koji žele balansirati privatni i poslovni život u gradu poput Rijeke”, izjavio je Igor Gržalja, predsjednik Uprave ASEE Hrvatska te dodao: “Na nama je da našim timovima osiguramo najbolje uvjete za rad bilo da rade u uredu, remote ili kombinirano”.

Igor Gržalja