Backend, frontend, full stack: ovo su top developerski poslovi tjedna

Na našem webu uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovaj tjedan naši partneri izdvajaju sljedeće…

Top poslovi tjedna

IBM iX je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.200 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija.

Njihov je moto “Dobro iskustvo je dobar posao”, pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Oni koji se osjećaju “kod kuće” u svijetu digitalnih trendova i vole stvarati relevantan sadržaj, uklopit će se u obitelj IBM iX-a. Trenutačno su u potrazi za:


About You je u potrazi za motiviranim i stručnim zaposlenicima za svoj novi Tech Hub u Zagrebu. Novootvoreni hub jedan je od nekoliko europskih tehnoloških centara koje je ova kompanija otvorila u posljednje vrijeme, kako bi privukla i zadržala talente iz regije. Pozicije koje su za ovaj tjedan istaknuli bazirane su u Zagrebu, ali nisu striktno vezane za njega. Posao se može obavljati na daljinu, s bilo koje lokacije u EU.

U potrazi su za iskusnim Backend Developerima, a traže i iskusne Full Stack Developere. Na obje pozicije mogu se prijaviti developeri različitih senioriteta (medior/senior/lead). Predviđeni platni razredi na godišnjoj razini kreću se od 60.000 € pa sve do 85.000 € + godišnji paket dionica od 20.000 €. Provjerite detalje na linkovima.


Ovoga tjedna i Q agency, višestruko nagrađivan kao najpoželjniji poslodavac, ima nekoliko zanimljivih izdvojenih pozicija. To su:

U njihovim oglasima također možete pronaći podatke o očekivanom platnom razredu, a na svim ovim pozicijama moguće je raditi u njihovom uredu u Zagrebu ili pak na daljinu.


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi