Continental dodijelio GlobalLogicu nagradu za dobavljača godine

GlobalLogic Inc., tvrtka iz grupe Hitachi, objavila je da je osvojila nagradu za izvanrednog dobavljača godine 2022. u kategoriji usluga softverskog inženjeringa od strane Continental Automotive.

Ovo postignuće dokaz je sposobnosti GlobalLogica u automobilskoj industriji i odražava snažno partnerstvo koje su ove organizacije izgradile tijekom godina.

Continental Automotive, njemačka multinacionalna tvrtka za proizvodnju automobilskih dijelova, razvija pionirske tehnologije i usluge za održivu i povezanu mobilnost ljudi i njihove robe. Godišnje Continental Automotive dodjeljuje nagradu “Dobavljač godine” kroz interne evaluacije za iznimnu izvedbu u uslugama posebne kvalitete, elektronike, elektromehanike, mehanike, proizvodne opreme i softverskog inženjeringa. Nagrade naglašavaju predanost nastavku snažne suradnje i priznanje ključnim liderima koji oblikuju tehnološku transformaciju na automobilskom tržištu.

“Kao kompanija od povjerenja mnogim vodećim dobavljačima u automobilskoj industriji, uvijek smo imali čvrst odnos s partnerima. Njihova predanost kvaliteti i napretku u automobilskoj industriji samo je povećala naše prepoznavanje izvanrednih napora u suočavanju s današnjim složenim izazovima,” rekao je Nikolai Seltzer, izvršni direktor Continental Automotivea. “Nastavit ćemo njegovati odnos s našom strateškom opskrbnom bazom kako bismo prepoznali i potaknuli izvrsnost.”

“Continental Automotive jedan je od najpouzdanijih lidera na tržištu automobila i prepoznaje ključne partnere koji oblikuju budućnost industrije”, rekao je Nitesh Banga, predsjednik i izvršni direktor GlobalLogica. “Nastavit ćemo raditi zajedno kako bismo podržali kvalitetu i tehnološku transformaciju nužnu za isporuku rješenja i sustava koji pomažu Continentalu da redefinira iskustva mobilnosti.”

Digitalne inovacije pokreću sljedeću generaciju automobilskih rješenja. S preko 20 godina stručnosti u automobilskom softveru i više od 50 aktivnih klijenata u automobilskoj industriji, GlobalLogic pomaže globalnim automobilskim markama preoblikovati područje mobilnosti. GlobalLogic koristi najnovije tehnologije i razvija softverske sustave koji redefiniraju iskustvo vozača od softverski definirane arhitekture vozila i umrežavanja do razvoja digitalnog kokpita, autonomne vožnje, pogona električnih vozila itd.

Cijeli izvještaj Outstanding Suppliers za 2022. možete u cijelosti pogledati ovdje.