Developerski poslovi tjedna: što se nudi u području Androida?

u našoj sekciji Zapošljavanje uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Ovoga tjedna provjerili smo pet oglasa vezanih uz operacijski sustav Android.

Top Android poslovi tjedna

Digitalna agencija FIVE, an Endava Company u potrazi je za Android Developerima. Evo kako opisuju ovaj natječaj: Pridruži se našem uhodanom i organiziranom timu od 21 programera u kojem se svačije ideje i prijedlozi uvažavaju. Radimo s vrhunskim tehnologijama i procesima, a poseban se naglasak stavnja na osobni razvoj svakog pojedinca. Kotlin smo počeli koristiti godinu dana prije verzije 1.0, a na većini projekata koristimo Jetpack Compose.


Nakon što su u Bornfightu odlučili u potpunosti fokus staviti na izgradnju što više uspješnih softverskih startupa, za jednoga od njih, Elevien, također traže Android Developere, mid i senior razine. Objavili su čak i plaće, a one mogu ići do 25.800 kuna bruto za mid te i više od 36.800 kuna za seniore.


Jedna od najuspješnijih domaćih aplikacija u svijetu, Sofascore, ima više od 22 milijuna korisnika, a na Google Play Storeu bilježi iznimno visoku ocjenu od 4,8. Rade 60% u Javi i 40% u Kotlinu a za Android Developera traže barem 3 godine iskustva.

Sofascore traži i iskusne voditelje timova, pa je tako otvorena i pozicija Android Team Leada. Više detalja pronađite na linku.


Etablirani fintech startup Aircash traži Senior Android Developera, osobu koja bi vodila razvoj njihove Android aplikacije. Osim znanja i iskustva očekuju i da se kandidati uklope u njihovu otvorenu i prijateljsku kulturu te da imaju entuzijazam za stvaranje novih proizvoda i usluga u području fintecha.


Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi