DevSheGoes #5 – Putevima developerske karijere

Developerke, označite svoje kalendare, bliži se peto izdanje DevSheGoes meet-upa

Novo izdanje DevSheGoes meet-upa na temu “Putevima developerske karijere” planirano je za posljednju srijedu u mjesecu, 30. studenog, od 18:00h. Ovo, kao i prošlo izdanje meet-upa namijenjenog primarno ženama u developmentu, održava se na poznatoj lokaciji zagrebačkog ureda FIVE, an Endava company, koja je ujedno organizator.

Panel-diskusija koja će se temeljiti na pitanju – koje su sve uloge koje developerke prolaze unutar svog karijernog puta i kada je pravo vrijeme za promjenu, nastavit će se druženjem posjetiteljica u lounge prostoru FIVE, an Endava company (Heinzelova 33).

Panel, koji će se moći pratiti i putem streama, moderirat će Estera Prendivoj, Java Team Lead u FIVE an Endava company, a kao sudionice panela pridružit će joj se Bruna Anđelić, Lead Engineering Manager iz tvrtke CoreLine, Ivana Mance, Software Engineer u Photomathu, te Ivana Frankić, Principal Development Consultant iz Endava u Beogradu.

Posljednjih 30 minuta bit će rezervirano za Q&A kada će gošće panela odgovarati na pitanja publike.

Sudjelovanje uživo ograničeno je na 50 posjetitelj(ic)a, a panel-diskusiju možete pratiti i putem streama. Prijave za sudjelovanje uživo, kao i za praćenje streama otvorene su ovdje.