Endava Code Base – Nauči razvijati Android i iOS aplikacije iz nule

U kompaniji Endava otvara se izvrsna prilika za studente koji žele zaroniti u svijet mobilnih aplikacija i naučiti razvijati vlastitu

Jednom si nogom u svijetu računarstva, i jedva čekaš produbiti svoje znanje i primijeniti ga u praksi? Super vijest za tebe – u novom semestru jedan dan u tjednu rezerviraj za Code Base, besplatni program koji će te naučiti svemu potrebnom za razvoj Android ili iOS aplikacija, poručuju iz Endave (bivši FIVE).

Ukupno 11 stručnjaka iz ove tvrtke držat će predavanja i zadaće koje će studentima omogućiti izradu vlastite aplikacije – od samog kreiranja projekta, pa do objave na App ili Play Storeu. Radi se o dobro uhodanoj ekipi koja radi s velikim svjetskim brandovima i svojim digitalnim rješenjima svakodnevno utječe na iskustvo milijuna korisnika. Uz prostor za pitanja i konzultacije kojeg neće manjkati, na polaznicima je samo da iskoriste priliku za stjecanje svih potrebnih znanja i vještina koje im se pružaju iz prve ruke.

Dok je iOS vještina još od 2015. godine uvrštena u kurikulum FER-a gdje se i održava, Android vještina uvedena je prošle godine i izvodi se u organizaciji članova Endavinog Android tima u WESPA coworking prostoru.

Studenti mogu besplatno upisati iOS ili Android vještinu do 19. veljače i tijekom ljetnog semestra naučiti sve što je potrebno za samostalan razvoj svoje prve mobilne aplikacije, a onda to znanje i pokazati na konkretnom završnom projektu.

Prijave su otvorene putem stranice Code Base.